Kristen Stewart arriveerde zondagavond op krukken bij de uitreiking van de Academy Awards. De Twilight-actrice, die een Oscar-beeldje mocht uitdelen tijdens de ceremonie, gaf zelf geen uitleg bij haar blessure.

De actrice slaagde er toch in te stralen in een ontwerp van Reem Acra. En dat is best knap, want voor haar lijkt een Oscar momenteel heel ver weg. Eerder deze week werd ze bij de Razzies uitgeroepen tot slechtste actrice van 2012 met haar rol in Breaking Dawn – Part 2.

De visagist van de 22-jarige actrice onthult aan People dat Kristen een wond heeft onder haar voet, doordat ze twee dagen eerder in een stuk glas was gestapt. De pijn weerhield haar er echter niet van het podium te betreden om samen met Daniel Radcliffe de Oscar voor beste artdirection uit te reiken. De krukken liet ze daarbij achter op haar plaats.

Kristen kwam in haar eentje naar hét evenement van het jaar, wat de geruchten doet toenemen toe dat ze opnieuw vrijgezel is. Zou haar knipperlichtrelatie met Robert Pattinson nu dan echt voorbij zijn? (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images