slogan

Zo ziet Jason Wahler uit The Hills er nu uit

Het is alweer bijna zeven jaar geleden dat The Hills er mee ophield en vrouwen massaal in paniek raakten, want hé, waar moesten we nou onze dagelijkse dosis fashion-inspiratie vandaan halen? Gelukkig trakteerde MTV ons nog een aantal keer op een Weekend Break, waarin we de hele dag ons favoriete programma konden bekijken. Naast de vrouwelijke personages als Lauren Conrad en Heidi Montag, waren ook hun veelbesproken vriendjes ontzettend populair. Jason Wahler wist het hoofd van Lauren aardig op hol te brengen, maar ziet er tegenwoordig nóg knapper uit!

Verslaving

In een interview liet Jason vorig jaar weten The Hills als een leuke tijd heeft ervaren, maar er ook zeker nadelen aanzaten. “Ik kon op een gegeven moment niet meer omgaan met de druk en bekendheid”. Zo zocht hij zijn toevlucht in verdovende middelen als alcohol en cocaïne, waardoor hij uiteindelijk in de gevangenis belandde. Maar dat is niet het enige. “Mijn verslaving leidde uiteindelijk naar een poging tot zelfmoord. Iemand heeft me toen gevonden en dat is de reden dat ik hier nog steeds ben. En daarvoor ben ik zeer dankbaar”.

Geluk

De acteur heeft dus zeker geen makkelijke tijd achter de rug, maar is er uiteindelijk helemaal bovenop gekomen. Hij trad in het huwelijksbootje met zijn vrouw Ashley en de twee verwachten dit jaar ook nog eens een kindje. Daarmee lijkt Jason zijn ultieme geluk weer te hebben gevonden. Benieuwd hoe de acteur er na al die tijd uitziet? Bekijk dan snel de foto’s hieronder, want een hottie is het zeker!

Lees ook: Heidi Montag reageert op zwangerschappen The Hills-collega's
Bron: Daily Mail Beeld: Getty