slogan

Temptation Islands Karim haalt keihard uit naar Pommeline

Pommeline lijkt in de zevende hemel te zijn met haar nieuwe lief, Merijn. Toch wordt Merijn er nog even op gewezen dat hij op z’n hoede moet zijn voor de rondborstige schone. “Merijn, let op je lief, want Pommeline wilde seks met mij op Temptation”, aldus Temptation verleider Karim in het Vlaamse blad TV Familie

Arrogant

Pommeline kan zijn uitspraak maar moeilijk verkroppen en laat direct van zich horen:  “Ik weet niet waar hij dat vandaan haalt. Op Temptation zelf leek hij heel vriendelijk en begripvol. Hij heeft me die avond zelfs nog getroost, en verzekerde me dat het wel goed zou komen tussen Merijn en ik. Dat hij nu deze leugens vertelt, vind ik echt heel arrogant en laag van hem.” Toch blijkt de vork heel anders in de steel te zitten, volgens Karim. “De laatste dag brachten alle vrijgezellen samen door. En die avond zat Pommeline serieus te geilen op mij. Ja, écht! Ze fluisterde me allerlei pikante dingen toe. En ze vroeg me vervolgens: ‘Wil je seks met mij?’. Euh, zegt dat niet genoeg over wat voor een meisje die Pommeline is? En m’n klomp brak toen ik daarna hoorde dat ze nu samen is met die Merijn! Komaan, hoe kan je haar nu serieus nemen?”

Jaloezie

Pommeline denkt dat Karim kampt met de nodige jaloezie: “Ik denk dat hij gewoon jaloers is dat ik en Merijn meer volgers en meer succes hebben dan hij. We worden vaker gevraagd op feestjes en zo, en dat kan hij niet hebben. Hij probeert nu de aandacht op zichzelf te houden door te stoken tussen ons en ons tegen elkaar op te zetten. Hij doet trouwens net hetzelfde bij Herbert en Jolien. Karim denkt dat hij de koning is en alles kan waarmaken, maar er is meer nodig dan deze onzin om ons uit elkaar te krijgen.”

Bron: Shownieuws, Beeld: iStock