slogan

Rebel Wilson showt gewichtsverlies in sexy zwemkleding

In het derde deel van Pitch Perfect mag Fat Amy, oftewel Rebel Wilson, uiteraard niet ontbreken, al kan je het woordje ‘fat’ inmiddels wel weglaten. De actrice werkt zich off set enorm in het zweet om de overtollige kilo’s kwijt te raken, wat haar aardig lijkt te lukken. 

Hollywood

De Australische blondine heeft er nooit een geheim van gemaakt zich geen typische Hollywoodster te voelen. “Ik zou niet zo slank willen zijn als wat ik noem ‘the glamours’, de hele knappe mensen zeg maar. Ik ben meer van het innerlijk. Ik voel me juist erg goed in het lichaam dat ik heb”, vertelde ze eerder. Toch zag Rebel het wel zitten om een nieuwe levensstijl aan te nemen. 

Levensstijl

De actrice heeft vaak de lachers op haar hand en houdt op zijn tijd ook wel van een beetje zelfspot. Toch besloot Rebel een aantal maanden geleden het roer om te gooien en begon ze met een gezondere levensstijl. De 37-jarige is inmiddels aardig wat kilo’s kwijtgeraakt, wat goed te zien is op een foto die ze gisteren op Instagram plaatste. De actrice poseert in een donkere bikini voor de foto, waarbij haar nieuwe figuur gelijk opvalt. You go, girl!

Lees ook: Rebel Wilson deelt geweldige throwback foto

Bron: Life & Style Magazine Beeld: Instagram, Getty