slogan

Opmerkelijke details rondom Donald Trump onthuld

What happens in Russia doesn’t stay in Russia… En dat geldt ook voor Donald Trump. Rusland heeft namelijk via een dossier met opmerkelijke financiële en persoonlijke informatie over de president-elect vrijgegeven. En dat die informatie nogal juicy is, moge duidelijk zijn.  

Golden shower

De president-to-be zou namelijk prostituees ingehuurd hebben om over het hotelbed te urineren, een zogenaamde ‘golden shower’. Dit vond naar verluidt plaats in de presidentiële suite van het Ritz Carlton Hotel, waar Barack en Michelle Obama ook wel eens overnacht hebben. Het incident zou zelfs via de beveiligingscamera’s opgenomen zijn.  

Geloofwaardigheid

De nieuwssite BuzzFeed kreeg het dossier in handen. Het rapport zou deels zijn samengesteld door een voormalige medewerker van de Britse Inlichtingendienst die zich door politieke tegenstanders liet inhuren om het een en ander over Trump boven water te halen. Hoewel het dossier nog niet is geverifieerd en er momenteel onderzoek wordt gedaan naar de zaak, zouden er hier en daar al twijfels ontstaan over de geloofwaardigheid van de informatie. Zo zou het document volstaan met spelfouten en David Corn, een journalist die over delen van de verslagen heeft gepubliceerd, heeft via Twitter bekendgemaakt dat hij niet alles heeft vrijgegeven, omdat hij veel informatie niet kon natrekken.

Reactie

Zowel Trump en Obama zijn op de hoogte gebracht. De president-elect heeft inmiddels gereageerd en ontkent de geruchten in alle toonaarden. “Nepnieuws. Het is een absolute politieke heksenjacht!”, schrijft hij op Twitter. Later vandaag volgt er een persconferentie. To be continued… 

Lees ook: Donald Trump reageert op speech Meryl StreepBron: Hollywood Life, Telegraaf, Beeld: ANP