slogan

Monica Geuze openhartig over breuk met Lil' Kleine

Monica Geuze en Lil Kleine hebben afgelopen maand een punt achter hun relatie gezet. Tijdens een interview met de jongens van het kanaal SUPERGAANDE is de vlogger openhartig over de, volgens haar, moeizame relatie met de rapper.

Vreemdgaan

De twee hadden vier jaar een relatie, waarbij het zeker niet altijd over rozen ging. Zo vertelt Monica dat ze erg jaloers was, mede door de enorme hoeveelheid aandacht die Jorik – de echte naam van de rapper – kreeg. “Ik ben daardoor jaloers geworden, want dit was aan het begin echt totaal niet zo. En ik ben jarenlang mee geweest met Ronnie Flex, dus ik weet hoe het er aan toe gaat.” Ook geeft ze aan dat het vreemdgaan van Jorik haar zeker niet ontgaan is en dat dit ook één van de redenen is dat ze niet verder met hem wilde.

Opmerking

Jorik liet eerder al weten niet blij te zijn met het feit dat Monica in haar vlog uitleg gaf over de break-up tussen de twee. De rapper vond dit niet kunnen en haalde hard uit naar zijn ex. Toen hem tijdens een interview werd gevraagd naar zijn eisen voor een eventuele nieuwe liefde, reageerde hij: “Ik wil een vrouw met hersenen en die had Monica niet.” 

Monica legt uit dat ze dit in haar vlog vertelde, omdat ze haar volgers toch op de één of andere manier een beetje op de hoogte moet houden van haar privé-leven. “Ik heb verder geen vuile was buiten gehangen en als je het dan toch nodig vindt om zulk soort opmerkingen te maken, dan is dat niet aan mij. Ik vind het onnodig en nergens op slaan.”

Voetbalvrouw

Lang lijkt de vlogger niet te hebben getreurd, aangezien ze in haar vlogs duidelijk laat merken gelukkig te zijn met voetballer Lars Veldwijk. Ook laat ze weten dat zowel zij als Jorik, beiden vrede hebben met de break

Lees ook: Is dit de nieuwe ‘vriendin’ van Lil’ Kleine?


Bron: YouTube Beeld: ANP