slogan

Monica Geuze is weer vrijgezel

Monica Geuze is weer single and ready to mingle. De 22-jarige vlogster was sinds december 2016 een setje met profvoetballer Lars Veldwijk, maar vandaag bevestigde haar management aan RTL Boulevard dat de twee er een punt achter hebben gezet.

Druk, druk, druk

Toen Grazia, Monica vorige maand sprak op haar boeklancering leek er nog geen vuiltje in de lucht. De brunette waande zich in de zevende hemel met haar vriend en zag ook wel een toekomst met hem. De breuk zou met name te wijten zijn aan de lange afstand tussen de voormalig tortelduifjes, want Lars voetbalt bij een club in Noorwegen. Ook de drukke agenda’s van Monica en Lars zouden roet in het eten hebben gegooid. Monica heeft inmiddels alle foto's van hun op Instagram verdwijderd. Er is ook geen spoor meer te bekennen van Monica op het account van Lars. 

Lil’ Kleine

Eerder had Monica een relatie met rapper Lil’ Kleine, die afgelopen week nog flink sneerde naar Veldwijk. "Je nieuwe mattie is een flapdrol. Echt hij houdt het nog geen dag vol", is te horen. "Ik heb niks meer aan je liefde, ik hoef geen vriendin", aldus de rapper die desondanks weer gelukkig is in de liefde. De rapper heeft een relatie met Jaimie, zo laat De Telegraaf weten.

Bron: RTL, Beeld: ANP