slogan

Lil' Kleine haalt keihard uit naar ex-vriendin Monica Geuze

Monica Geuze en Lil’ Kleine zijn niet meer. Dat vertelde de dj onlangs in haar nieuwste video haar op YouTube-kanaal. 

Wat voorafging

De brunette merkte op dat er al enige tijd onduidelijkheid was, met betrekking tot haar relatie met Lil’ Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is. “Jorik en ik zijn al een tijdje uit elkaar. Dat is toch wel belangrijk om te vertellen, ondanks dat ik ervoor heb gekozen om dat deel van mijn leven privé te houden." Verder wil de vlogger er niet te veel over kwijt. "Ik hoef hier verder helemaal niet de vuile was buiten te hangen, maar ik wilde dit wel even mededelen”, vertelt ze duidelijk aangeslagen in de video. "Ik dacht ik vertel het op deze manier, anders word je er constant aan herinnerd. Dat is de keerzijde van alles delen op social media." Monica benadrukte wel dat ze als vrienden uit elkaar zijn gegaan. 

Maar toen…

De rapper vindt het niet al te chic dat de brunette over hun privéleven heeft gevlogd en en deelt een flinke sneer uit in een nieuw interview met Privé. "Ja je kan wel huilen een dag, twee dagen, maar niet drie dagen." Over zijn toekomstige droomvrouw is de 21-jarige heel erg kort: "Ze moet VWO hebben gedaan en afgestudeerd zijn." Met een toon die het midden houdt tussen een sneer en een grap, aldus Privé. "Ik wil een vrouw met hersenen, en die had Monica niet", besluit de rapper. Zou zijn nieuwe vlam dan voldoen aan deze vereisten?

Monica lijkt Jorik in ieder geval al vergeten te zijn en vermaakt zich opperbest met haar nieuwe liefde, Lars Veldwijk. Lees gauw verder wat ze over hem te zeggen heeft. 

Bron: Shownieuws, Privé