slogan

Lenny van The Voice onherkenbaar

Lenny Keylard deed in 2010 mee aan The Voice of Holland en stond met zijn dreadlocks vooral bekend als de Bob Marley van ons landje. Lenny deed eind vorig jaar mee aan een nieuw televisieprogramma en onderging daarvoor een totale transformatie.

Lenny, is it you?

De zanger deed mee aan het programma Hunted op NPO3. Voor het programma moest hij uit de handen van de opsporingsdiensten zien te blijven. Dat is hem naar eigen zeggen goed gelukt dankzij zijn uiterlijke transformatie. Aan Metro vertelt hij: "Ja, ik heb er mijn dreadlocks voor afgeknipt en dat was best wel een stap. Ik had die dreads al tien jaar, dus toen ik ze er – samen met mijn baard – afhaalde heb ik wel even een traantje gelaten. Ik herkende mezelf niet eens meer, heb vijf dagen moeten wennen! M’n vriendin ook trouwens, die had mij nog nooit zonder dreads gezien." Een foto van zijn nieuwe look zie je hieronder. 

Carrière

Nu vanavond de finale van The Voice is, is de grote vraag ook hoe het nu met zijn zangcarrière gaat. "Ik ben nog steeds bezig en wil volgend jaar een album uitbrengen. Na The Voice heb ik heel veel opgetreden met nummers van Bob Marley, maar ik wil me ook graag verder ontwikkelen en loskomen van het programma. Wat dat betreft is het ook wel goed dat ik geen dreads meer heb. Alles komt samen voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven."