slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Heidi Montag deelt foto's van haar baby bump

Het lijkt erop dat het niet erg lang meer gaat duren voor Heidi en manlief Spencer zichzelf kersverse ouders mogen noemen. Zo deelde Heidi een foto van haar - inmiddels enorme - babybuik met de tekst: 'Babymoon!'. Het stel viert vakantie, ook wel hun 'babymoon', op Hawaii en een paar leuke kiekjes kunnen dan niet ontbreken. 

Jay Z neemt het vaderschap heel serieus

Volgens bronnen zou Jay Z een andere man zijn, nu de tweeling is geboren. Zo zou een bron hebben verteld aan In Touch Weekly dat Jay een echte huisvader is geworden die overal bij helpt. Met de geboorte van Blue Ivy leek dit wel anders te zijn. Hij zou het al een opgave hebben gevonden om haar luiers te verschonen. Dit keer pakt vader Jay het heel anders aan. Volgens de bron doet hij alles nu. "This time around, he does it all. He changes diapers, feeds the babies, and puts them down for naps."

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Dansende Channing Tatum zet tankstation op z'n kop

Hier had je bij willen zijn: een dansfeest mét hot guy Channing Tatum, terwijl je staat af te rekenen in een tankstation. Hoewel Channing alleen binnenkomt voor een ijskoffie, besluit de acteur en danser de boel op stelten te zetten en er een feestje van te maken. 

Bron: RTL, In Touch Weekly, Beeld: Instagram, Getty Images