slogan

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

De soapserie Nieuwe Tijden keert deze zomer terug op de buis
Dit jaar is het echter niet de vervanger van Goede Tijden Slechte Tijden maar krijgt het een plekje bij RTL 5. Dat liet RTL vandaag weten. Nieuwe Tijden, een spin-off van GTST, was vorig jaar te zien in de zomerstop op RTL 4. Na veertig afleveringen ging de 75-delige serie verder op Videoland. De soap gaat over een groep jongeren die samenwonen in een studentenhuis in Utrecht. Onder meer Holly Brood en haar vriend Soy Kroon spelen een rol.

Temptation-koppels op dubbeldate
Merijn en Pommeline en Herbert en Jolien genoten deze week van de zonnestralen, zo is te zien op de foto die Herbert op Instagram deelt. Herbert en Jolien deden als stelletje mee aan Temptation Island. Hun deelname ging niet zonder slag of stoot, maar het koppel is nog steeds gelukkig samen. Merijn heeft zijn ex-vriendin Lisa echter ingeruild voor verleidster Pommeline. Ze posten beiden tal van zoetsappige foto’s op social media, zo te zien gaat het ook erg goed met het kersverse liefdeskoppel.

 

A change can create short term discomfort and long term happiness.

Een bericht gedeeld door Herbert Bodendorfer 🇧🇷🇧🇪 (@herbert_bb) op

Harry Styles in Carpool Karaoke
Harry Styles is komende tijd druk bezig met het promoten van zijn debuutalbum. De voormalig One Directioner schoof dan ook aan op de bank in de Late Late Show van James Corden, en een rondje Carpool Karaoke volgde al snel. Wat als vanouds lachen, gieren, brullen was. De mannen deden scènes uit romantische komedies na, ze dansten erop los én ze zongen natuurlijk mee op de muziek van Harry zelf.