slogan

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Victoria Beckham heeft spijt van borstvergroting 
De Britse zangeres slash modeontwerper schrijft een brief aan haar achttienjarige zelf in de Britse Vogue, waarin ze onder meer tegen zichzelf zegt dat ze beter geen borstvergroting had kunnen nemen. In de brief schrijft ze verder over haar huwelijk, modeblunders en het gebruik van make-up en haarspray. De ex-Spice Girl zegt echt spijt te hebben van het veranderen van haar cupmaat. "Laat je borsten niet veranderen", schrijft ze. "Al die jaren heb ik het ontkend - stom. Een teken van onzekerheid. Vier gewoon wat je hebt."

'Roxeanne en Erik wonen al samen'
Het is dikke mik tussen Roxeanne Hazes en haar vriend Erik. En het lijkt er op dat het nieuwbakken stel nu al samenwoont. Een buurvrouw vertelt aan Privé: "Ineens was Roxeanne er en het lijkt wel alsof ze niet meer weggegaan is. Ze is er altijd als hij er ook is. Ja, dan woon je volgens mij samen." Roxeanne en Erik hebben nog niet gereageerd op de speculaties dat de Hazes-telg bij hem is ingetrokken.


'Thomas Berge wordt snel vader'
Thomas Berge noemt zijn vriendin Cassidy de liefde van zijn leven. Op het romantische Curacao ziet Story's fotograaf Edwin Smulders hoe gek de tortelduifjes op elkaar zijn. Hoewel het stel nog maar vier maanden een setje is, zou Cassidy Thomas’ wens voor een tweede kindje zomaar eens in vervulling kunnen laten gaan. Of Cassidy binnenkort met een dikke buik rondloopt? Zij en Thomas houden hun lippen stijf op elkaar over het al dan niet naderende babynieuws. Wel zou het koppel trouwplannen hebben.

Beeld: KIJK, Getty, Instagram, Bron: AD, Shownieuws