slogan

Guilty Pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Teen Mom-ster Jenelle Evans kiest trouwjurken uit 

Onlangs maakte de realityster bekend binnenkort in het huwelijksbootje te stappen, en dus zijn de voorbereidingen al in volle gang. Jenelle is samen met haar vriendinnen naar New York gevlogen om haar perfecte droomjurk uit te zoeken. “It’s finally happening”, schrijft ze bij de foto, waarbij ze voor een tal aan trouwjurken poseert. Welke trouwjurk de moeder van drie uiteindelijk heeft uitgekozen, blijft nog even een verrassing tot 23 september.

Andy feliciteert zijn Melisa met lieve woorden

Aangezien de zomer in Nederland erg wisselvallig is, hebben Andy en Melisa ervoor gekozen om dan zelf maar de zon op te gaan zoeken. Het stel en hun kroost geniet op dit moment van een welverdiende vakantie, maar vooral van elkaar. Melisa is inmiddels ook een jaartje ouders geworden en dus prijs Andy zijn lieftallige vrouw op social media met een lieve tekst. "Vrouwtje vandaag een jaartje ouder! Gefeliciteerd mooie vrouw. Ik hou van jou", schrijft hij bij de foto waarop de twee heerlijk liggen te relaxen op een luxe strandbed.

Yolanthe Sneijder-Cabau bedankt fans in Istanbul

Gisteren was het hoge woord eruit en liet de familie Sneijder-Cabau alles achter in Istanbul. Wesley en de Turkse voetbalclub Galatasaray besloten afscheid van elkaar te nemen, waardoor de familie nu op zoek zal gaan naar een nieuwe club in een ander land. Yolanthe was de afgelopen vier jaar erg gehecht geraakt aan het land, maar ook zeker aan de Turkse bevolking.

"Een land waar ik van hou, dat het hart voor mij heeft geopend en waar ik me thuis voel'', begint ze in het Turks op Instagram. De presentatrice bedankt het land onder andere voor de gastvrijheid en het feit dat ze in Istanbul haar eerste kindje Xess Xava heeft gekregen. "Ik zal het land missen en ik zal er altijd respect voor hebben. Zoveel geweldige herinneringen. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging".

Bron: AD Beeld: Instagram, ANP