slogan

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

De Balkjes proberen nieuwe schoonheidsbehandeling uit

De Balkjes hebben er een nieuwe hobby bij. In de nieuwste aflevering van Keeping Up With The Balkjes nemen Amanda en Kasia een bezoekje aan een schoonheidskliniek. En dat ze alles over hebben voor een strak huidje, moge duidelijk zijn. Er is namelijk een nieuwe trend vanuit Los Angeles overgewaaid en daar moeten de dames alles van weten; een schoonheidsbehandeling met bloedzuigers. Hoewel Kasia niet bang is voor de behandeling, kijkt Amanda vanaf een veilig afstandje toe. Benieuwd hoe het ze afging? Dat zie je hieronder.


Ryan Marciano krijgt een dochtertje

Afgelopen oktober maakte dj Ryan Marciano bekend samen met zijn vriendin Kim Sanders een tweede kindje te verwachten. Hoewel het geslacht toen nog niet bekend was, onthulde de dj gisteren via Slam! dat het een meisje wordt. "Ik heb vanochtend de echo gezien en eigenlijk zag ik niks, alleen dat het een meisje was! Het was een beetje: o, ze heeft wel grote lippen." Ryan en Kim kregen in 2015 al een zoontje, Zen.


Zijn Sylvie en haar vriend Charbel uit elkaar?

Sylvie genoot de afgelopen weken van een zonovergoten vakantie op Dubai en de Malediven. De blondine deelt de vakantie- én bikinifoto’s maar al te graag met haar volgers. Toch vinden fans het opmerkelijk dat Sylvie de afgelopen tijd alleen maar foto’s van zichzelf plaatst. De geruchtenmolen draait dan ook overuren; zou dit betekenen dat Sylvie en Charbel uit elkaar zijn?

De twee werden in december voor het laatst op een kerstmarkt in Hamburg gespot. Volgens verslaggevers zagen de twee er toen nog gelukkig uit. “Ik denk dat ze simpelweg wat meer tijd nodig heeft, hier vooral privé van wil genieten om dan eventueel in de toekomst hem meer in het openbaar te vertonen of beelden van hen samen op Instagram of Facebook te posten”, aldus verslaggever Rike Schulz.


Mislukte borstvergroting van Geordie’s Marnie

Geordie Shore-ster Marnie Simpson heeft in het programma Celebrity Botched Up Bodies bekendgemaakt dat haar borstvergroting in 2014 helemaal misging. Ze had diepe, pijnlijke wonden en er kwam zelfs pus uit. “Ik voelde me zo onzeker dat ik me nog erger voelde dan daarvoor. Ik wilde me alleen maar zelfverzekerd voelen zonder me er voortdurend zorgen over te hoeven maken.” Afgelopen jaar onderging de realityster een corrigerende operatie. Je bekijkt *HIER* en *HIER* de beelden van de mislukte boob job.


Bron: Show, Telegraaf, Digital Spy, Beeld: Getty