slogan

Grazia's top 3. Best gelezen op woensdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Zo gaat het er echt aan toe bij Expeditie Robinson

Het spannende survivalprogramma Expeditie Robinson is ten einde en publiekslieveling boerin Bertie ging er in de bloedstollende finale met de winst vandoor, maar heb je je ooit afgevraagd hoe het er écht aan toe gaat op het eiland? Wij zochten het uit.

2. Toen & nu: Vlinder, de dochter van Anouk, van Gooische Vrouwen

Zat jij vroeger ook aan de buis gekluisterd voor Gooische Vrouwen? In de serie konden we de avonturen van vier vrouwen in Het Gooi volgen. Mannen die vreemdgingen, bleken te frauderen en verliefd werden op een ander; niks was te gek. Maar hadden de dames hun handen niet vol aan hun echtgenoten, dan waren het wel de kinderen. Herinner je Vlinder, de dochter van Anouk, nog? Al vanaf het eerste seizoen scoorde ze een rolletje in de dramaserie. Benieuwd hoe ze er nu uitziet?

3. Veel lof voor Patty Brard in ‘Vier handen op één buik'

Gisteren werd de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Vier handen op één buik uitgezonden. Het programma gaat over tienermoeders die wel wat hulp kunnen gebruiken naar aanloop van het moederschap. De aflevering volgt de 18-jarige Michelle, die begeleiding krijgt van Patty Brard.