slogan

FOTO: Is Amal Clooney dit keer dan echt in verwachting?

Ze wist de ‘eeuwige vrijgezel’ van Hollywood haar man te maken en inmiddels zijn Amal en George Clooney ruim twee getrouwd. De 38-jarige juriste en de 55-jarige acteur zijn voor velen hét droomkoppel, maar zullen de twee hun liefde ook nog bezegelen met een kindje? Volgens fans zou Amal nu toch echt in verwachting zijn…

Verwachting

In de zomer van 2016 beweerden Australische media ook al dat de brunette in blijde verwachting van haar eerste kindje was. Een insider zou de pers toen hebben verteld dat Amal vier maanden zwanger was. Maar zoals iedereen inmiddels weet, bleek dat bericht niet te kloppen.

Babybump

Toch zou de juriste volgens velen nu wel in verwachting zijn. Amal postte gisteren een foto op Instagram, waarop trouwe volgers een kleine babybump meenden te zien. De normaal altijd slanke Amal lijkt inderdaad een buikje te hebben. Of ze ook daadwerkelijk in verwachting is, blijft nog even gissen. Fans van het stel zijn in ieder geval razendenthousiast en de brunette wordt dan ook overladen met felicitaties. Bekijk de foto hieronder en oordeel zelf.

Lees ook: Is dit de echte reden dat Jennifer Lopez met Drake datet?


Beeld: Instagram, Getty