slogan

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kourtney houdt Fast and the Furious verjaardag voor Mason en Reign
De Kardashians weten wel hoe je een feestje moet geven. Ter ere van Kourtney’s en Scotts zoontjes Mason (7) en Reign (2), die op dezelfde dag jarig zijn, gaf de oudste Kardashiantelg een groot feest geheel in Fast and the Furious stijl. Op Instagram deelt ze alvast een sneak peek. Meer foto's zien? Klik dan HIER!


'Overval op Kim Kardashian was inside job'
De Franse politie vermoedt dat de brute overval op Kim Kardashian tijdens Paris Fashion Week mogelijk een inside job was. De politie arresteerde maandag 17 verdachten onder wie de chauffeur van Kim. Dat meldt Us Weekly. De chauffeur in kwestie werkt voor het bedrijf dat de limousine van de Kardashians regelt wanneer ze in Parijs verblijven, zo weet de Franse krant Le Monde. Volgens het dagblad was de chauffeur de laatste persoon die Kim heeft rondgereden en heeft gezien voor de overval in haar appartement plaatsvond. De realityster werd door vijf gewapende mannen vastgebonden en er werd voor tien miljoen dollar aan sieraden buitgemaakt, waaronder haar diamanten trouwring die ze van Kanye West kreeg.

De politie wil weten of de chauffeur informatie aan de dieven heeft doorgespeeld. Onder de 17 opgepakte verdachten bevinden zich ook de vijf gewapende mannen. Zij zijn opgespoord met behulp van DNA materiaal dat werd gevonden op een aantal juwelen die de dieven lieten vallen tijdens hun vlucht en op de tape waarmee ze de mond van Kim afplakten. Drie van de verdachten zijn vrouw en een is een 72-jarige man die bekend is bij de politie als Pierre B. en van wie men vermoedt dat hij een van de organisatoren van de roofoverval is. Twee van de verdachten zijn gezien in Antwerpen waar ze waarschijnlijk de juwelen hebben verborgen of verkocht.


Kendall zweert bij roze muur
Kendall Jenner heeft haar muur in een roze kleur geverfd, met een wel heel bijzondere reden. De Baker-Miller-roze muur helpt haar namelijk om niet te gaan snacken of over-eten. Hoe dan? Kendall: "Ik besloot de muur roze te verven, omdat ik niet wist wat ik ermee wilde. Ik ging met vrienden naar de tentoonstelling "Human Condition". Daar werd mij verteld dat de roze kamer bij de tentoonstelling een functie had. De roze Baker-Miller-kleur is de enige kleur waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het je kalmeert én je hongergevoel onderdrukt. Ik moest en zou die kleur toen hebben in mijn kamer en nu vind ik het geweldig!" Bron: Happy in Shape, RTL, US Weekly, Beeld: Instagram