slogan

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

North West lijkt sprekend op dochter ex Kim Kardashian

Voor Kim haar huidige man überhaupt had ontmoet, had ze jaren daarvoor een relatie met football player Reggie Bush. De twee zijn inmiddels al zeven jaar uit elkaar, maar hebben nog wel enkele gelijkenissen. Zo heeft de vriendin van Reggie behoorlijk veel weg van de realityster, maar zou hun dochter al helemaal een zusje van North kunnen zijn. De twee lijken zo veel op elkaar, dat het gewoon bijna eng is. Benieuwd naar de vierjarige - uhu, ook nog dezelfde leeftijd - Briseis? Bekijk dan hieronder de foto.

Moeder Blac Chyna haalt uit naar Caitlyn Jenner

Niet alleen Rob en Chyna lijken oorlog te hebben, ook Chyna’s moeder Tokyo Toni is niet op haar mond gevallen. De moeder van de realityster haalt in een video flink uit naar de voormalige stiefvader van haar ex-schoonzoon. Eerder deze week vertelde Caitlyn in een interview Chyna nooit te hebben ontmoet, wat bij Tokyo duidelijk in het verkeerde keelgat schoot… 

Bron: Daily Mail, This is Insider Beeld: YouTube, Instagram