slogan

Blake Lively zwanger van een derde?

Is er een derde baby on it's way? Volgens Life & Style zouden Blake Lively en Ryan Reynolds klaar zijn voor een derde. Zo zou het stel naast twee dochters helemaal ready zijn voor een jongetje. 

Baby nummer 3

Naast hun twee dochtertjes James (2) en Ines (0) is het stel helemaal klaar voor een jongetje in de familie. "Ryan houdt van zijn dochters, al lijkt het hem ook leuk om een zoon te hebben. Blake zegt altijd al dat ze een mini-Ryan wil", vertelt een bron tegen Life & Style. Ook vertelt de bron dat de ouders het alweer proberen. "Ze wilden altijd al meer dan twee kinderen hebben." 

#Goals

Dat de twee hét perfecte stel lijkt te zijn, wisten we natuurlijk al. Zo vertellen de twee de liefste dingen over elkaar en over hun kinderen. Blake vertelde nog niet zo lang geleden in een interview met Vanity Fair dat ze bíjna elke moment blij is met haar man.

"Bijna altijd, want als ik zeg dat ik áltijd gek op hem ben, krijg je mensen die met hun ogen rollen en zeggen: 'Oh, haar leven is zo fantastisch, ze is zo perfect', dus daarom zeg ik bíjna altijd." 

Lees ook: De auditie die Blake Lively haar rol in Gossip Girl opleverde

Bron: Life & Style, Beeld: Getty Images