slogan

Beyoncé bekritiseerd om gewicht tijdens zwangerschap

Toen ze in februari aankondigde in verwachting te zijn van een tweeling, explodeerde zowat het hele internet. De wereldster is inmiddels al een eind op weg, wat gespaard gaat met de nodige zwangerschapskilo’s. Volkomen logisch natuurlijk, maar toch krijgt de zangeres het nu flink te verduren.

Strakke jurk

Beyoncé is op dit moment al een aardige tijd zwanger, maar denkt er nog niet aan om thuis te zitten wachten tot de tweeling zich aandient. De zangeres werd dan ook bij een feestje in Los Angeles gespot, waar ze gehuld in een rode strakke jurk haar entree maakte.

Fat shaming

Ondanks dat de zangeres hoogzwanger is, vonden sommigen het nodig om de wereldster eens flink te fat shamen. “Wanneer je bevallen bent van je tweeling, moet je echt weer naar de sportschool om je dikke reet er af te trainen” en “Jeetje, Beyoncé is echt dik geworden” zijn slechts een greep uit de vele vervelende reacties die Queen B over zich heen kreeg.

Reactie

De zangeres kreeg dan ook niet veel later steun van haar achterban. “Gaan we Beyoncé serieus fat shamen? Ze heeft twee baby’s in haar buik!”, reageert een fan op social media. En daarmee slaat de fan de spijker op zijn kop, want een zwangere vrouw bekritiseren om haar toegenomen gewicht is precies hetgene wat je niet zou moeten doen. 

Lees ook: Dit bedrag krijgt Beyoncé voor één post op Instagram

Bron: OK! Magazine Beeld: Instagram, ANP