slogan

Win een reis naar het Hello Kitty pop-up café in Londen!

Joehoeee, Hello Kitty liefhebbers! Letten jullie even op? We hebben geweldig nieuws: het eerste Hello Kitty pop-up café van Europa is in Londen geopend. Maar niet zonder belangrijke reden...

#OneKindThing

Het nieuws staat de laatste tijd vol met nare berichten, maar daar kunnen we zelf verandering in brengen. Samen met niemand minder dan Hello Kitty. Het 'merk' heeft de campagne #OneKindThing gelanceerd met één missie: de wereld aansporen om iets liefs te doen voor een ander. 

Uit onderzoek is daarnaast gebleken dat het verrichten van een goede daad een positief effect heeft op je stemming en gezondheid. Wat wil je nog meer?

Aan de slag!

Sta je plekje in het OV af aan een vreemde, doe een klusje voor je buurman, help een oud vrouwtje met het dragen van haar boodschappen of geef iemand die het verdient 'zomaar' een big hug. BN'ers Liza Sips, Marvy Rieder en Renee Vervoorn gingen je al voor. 

Wil jij ook je steentje bijdragen? Post jouw goede daad op social media met de hashtag #OneKindThing en motiveer je anderen om jouw voorbeeld te volgen.

Hello Kitty pop up café

Om de boodschap extra kracht bij te zetten heeft Hello Kitty het Londense Cutter & Squidge café op Brewer Street in Soho omgetoverd tot Hello Kitty Pop Up café. Wegens het grote succes is het café twee weken langer open dan gepland. Je kunt hier tot 15 september typische Japanse cakejes, zoete taarten en vrolijke koekjes eten. Meer zien en lezen? Klik hier.

Win, win, win

Wil jij naar het Hello Kitty pop up café? Grazia mag een gelukkige winnares samen met een vriendin naar Londen laten vliegen! Vul het winformulier HIER in en wie weet zit jij straks met je bff én Hello Kitty aan een lekker Japans cakeje. Enne, vergeet je niet op social media jouw goede daad met de hashtag #OneKindThing te posten? Good luck!


Voorwaarden: Deze actie loopt tot 22 augustus 2016. De winnares ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. 

Regels: Hello Kitty financiert de tickets heen en terug naar Londen in de periode van 23-8 t/m 15-9 (alleen op werkdagen). En het vervoer van het vliegveld naar het Hello Kitty pop-up café en terug. Na het bezoek aan het café zijn de winnaars vrij om hun dag te spenderen in Londen zoals zij dit willen. Indien de winnaars de nacht willen spenderen in Londen is dit op eigen kosten. Hello Kitty is bereid om je ticket terug op een andere dag te boeken.