slogan

Win! Een grote wastas met complete uitzet erin van zeeman

Ga jij op kamers? Eindelijk je eigen stekkie? Zeeman to the rescue! Daar vind je namelijk alles, maar dan ook echt alles, wat je nodig hebt voor je uitzet. En jij kunt de hele boel winnen!

Thanks, mom!

Ga jij vooral voor de sokken en hempjes naar Zeeman? Think again! Je vind er ook alles wat je nodig hebt in huis. Van de woonkamer en slaapkamer tot de keuken en wc. Denk aan de broodnodige artikelen als bestek, theedoeken en vuilniszakken, maar ook een fijne waterkoker, stylish kussentjes en andere woonaccessoires. En dat allemaal voor mooie prijsjes, wat wil je nog meer? 

Nou, de perfecte wastas natuurlijk. En laat Zeeman nu net een leuke actie hebben: als je voor meer dan 25 euro bestelt op de webshop, krijg je t/m vrijdag 19 augustus 2016 een extra grote wastas cadeau. De online actiecode hiervoor is: thanksmom. Handig om spullen in op te bergen, maar natuurlijk vooral om je vieze was mee naar huis te brengen. ALSTU, MAM!

Check, check, dubbel check

Om het allemaal nóg makkelijker te maken, is er op de webshop ook een handige checklist te vinden, waarop precies staat wat je allemaal nodig hebt als je op jezelf gaat wonen. Alles wat je hoeft te doen is afvinken en voilà: je weet zeker dat je ready to go bent. Hier vind je 'em.

Maak kans!

Wij mogen één gelukkige dame blij maken met dé wastas. Een gevulde nog wel, met complete uitzet erin! Kans maken? Vul het winformulier HIER in en duimen maar.