slogan

Win, win, win: Cadeaustrippenkaart van Rosada Fashion Outlet Roosendaal

Wat gaat de tijd snel: het is alweer tien jaar geleden dat Rosada Fashion Outlet in Roosendaal de deuren opende voor het fashionable publiek. Dat moet gevierd worden! De outlet wordt op 29 en 30 oktober omgetoverd tot één groot feestfestijn met nostalgische kermisattracties, food trucks, vele prijzen en hoge kortingen. Extra leuk: Rosada trakteert! 

Shoppen

Rosada opende in 2006 de deuren met zestig winkels en horecabedrijven. Nu, tien jaar later, biedt de outlet meer dan 100 fashion brands als Calvin Klein, Nike, Suitsupply, Haribo, Guess en Levi's. Begin dit jaar was de aanbouw van Rosada compleet en werd de outlet anderhalf keer zo groot als daarvoor met maar liefst 45 nieuwe winkels. Onder anderen Siebel, Adidas, Vingino en State of Art hebben zich bij dit mooie rijtje mogen voegen. Al die fashion brands met korting tot 70%, wat wil je nog meer? The place to be voor alle fashion lovers.

Winnen, winnen, winnen!

Naast alle leuke activiteiten en kortingen bij de merken tijdens het feest, zijn er ook mooie prijzen te winnen. Zo geeft Rosada bijvoorbeeld 500 cadeaustrippenkaarten weg met onder andere 10 euro shoptegoed, een gratis parkeerkaartje en diverse kortingsvouchers. 

Maar dat is nog niet alles: Grazia mag maar liefst 100 van deze cadeaustrippenkaarten weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is HIER het formulier invullen. Vergeet je niet een schietgebedje naar de fashion-goden te doen? Good luck!