slogan

Waarom heel internet het over deze trouwfoto heeft

Stel je voor, je bent maanden bezig met het plannen van je bruiloft in de buitenlucht. Alles is tot in de puntjes geregeld. Het enige waar je geen invloed op hebt? Het weer! Regen tijdens De Grote Dag is de nachtmerrie van iedere bruid.

Wales

Toen Jessica samen met haar Nick in het huwelijksbootje stapten, hadden ze het zuiden van Wales als trouwlocatie gekozen. Hun bruiloft vond plaats in de zomer, dus grote kans op mooi weer. Maar enkele dagen vóór de bruiloft bleek er slecht weer op komst. Toen De Grote Dag was aangebroken, was het enorm bewolkt.

Natgeregend

Jessica baalde voor even, want dit was niet hoe ze zich had voorgesteld. Vervolgens kwam de regen kwam met bakken uit de lucht en zag Jessica haar bruiloft letterlijk in het water vallen. Op weg naar de trouwkapel werd ze helemaal natgeregend. Gelukkig hadden ze voor alle gasten paraplu's geregeld. Af en toe kwam brak de zon door de wolken, maar de regen bleef overheersen.

Shine. baby, shine

Trouwfotograaf Thoms Stewart liep tijdens de receptie even naar buiten om een luchtje te scheppen en zag het prachtige licht van de zon achter de wolken. Snel vroeg hij het kersverse bruidspaar mee naar buiten te komen voor een foto. Jessica antwoordde letterlijk: "Is goed, er is nu toch al niets meer over van mijn mooie jurk." Vervolgens poseerden zij en Nick met een paraplu in de regen... Het resultaat had niemand durven wensen! Bekijk de foto hieronder.

Lees ook: Viral: Wat deze ouders op de babyfoon zagen... 

Bron: Hello Giggles, beeld: Sanoma beeldbank, Instagram