slogan

Vrouwen nemen wraak op vreemdganger

Bizar! Zes vrouwen zouden allemaal een date hebben in een bar. Wat bleek? Ze hadden allemaal een date met dezelfde man, zonder dat ze het van elkaar wisten. Dit lieten de dames natuurlijk niet gebeuren...

Niet de enige

Volgens de vrouwen zouden ze allemaal een date hebben met dezelfde man, op dezelfde avond en op dezelfde plek. De 26-jarige Lisette Pylant vertelde dat ze met een man genaamd Justin had afgesproken, maar dat ze er al gauw achterkwam dat zij niet de enige was met wie Justin had afgesproken die avond. 

"Toen Kristen en Raven ook in dezelfde bar waren en we erachter kwamen dat we met dezelfde man hadden afgesproken, konden we het niet laten om dit níet te delen", zo vertelde ze bij Good Morning America. "Als het ons overkomt, zal het anderen waarschijnlijk ook overkomen." 

Viral

"We besloten er maar een girl's night out van te maken en we lieten de rekening voor hem achter." De vrouwen besloten naar een andere bar te gaan en deelden alles op Twitter en ja, we kunnen wel zeggen dat de tweets meteen viral gingen. Zo vertelde Lisette in de tweets dat ze 'zijn' date's heeft gestolen en vrienden heeft gemaakt. Hilarisch! 

Op dat moment dachten de vrouwen echter dat het alleen om hun drieën ging. Toen Lisette een berichtje kreeg van een vriend van haar die in die bar werkt, met daarin dat er opnieuw een date was komen opdagen voor Justin, werd de date verteld naar een andere bar te gaan, waar de vrouwen al op haar aan het wachten waren. Al gauw ontstond er een groep van zes vrouwen, die de avond van hun leven hadden. 

Lees ook: Vrouw maakt man op hilarische manier duidelijk dat hij haar niet voor lief moet nemen

 

 

 

Bron: People, Beeld: iStock