slogan

Moet je bij zijn: GRAZIA BIG SLEEP-OVER in Hotel Arena (Uitverkocht!)

Grazia bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren. Want, zonder lezeressen geen 10 jaar Grazia! Daarom organiseren wij een exclusief evenement en ‘bezetten’ we een deel van Hotel Arena in Amsterdam voor een big sleep-over van donderdag 31 augustus tot vrijdag 1 september. Hooray!

Ben jij erbij?

Voor €100 per persoon krijg je het volgende:

* Een garden diner met alle lezeressen en de Grazia-redactie, inclusief drankjes en optreden van een mystery guest
* Een avondprogramma met een cocktail workshop, een fashion masterclass van Danie Bles, een beauty workshop van Floor Kleyne en L’Oréal Colorista, een manicure bar van Essie en als afsluiter van de avond een Grazia-bingo waarbij je ook nog eens kans maakt op fantastische prijzen
* Een overnachting in een tweepersoons- kamer in de nieuwe vleugel van Hotel Arena t.w.v. minimaal €149
* Anna’s illustrations zal aanwezig zijn en live fashionable schetsen maken
* Een work-out waar je wakker van wordt! Mark Tuitert, Olympisch kampioen en personal trainer bij het online trainingsprogramma Fitchannel.com, laat je even flink zweten. Daarna begin je helemaal opgeladen aan de dag
*Talloze goodies die je op de kamer vindt, waaronder een Oral B Genius-tandenborstel t.w.v. €299, haarproducten, Grazia-toilettas, make-upsetje, talloze snacks en meer!

Het programma

Op 31 augustus verzamelen we om 16:30 uur in Hotel Arena in Amsterdam, waar om 17:30 een heerlijk diner klaarstaat. Na het eten zijn er workshops en is er een Grazia-bingo. De volgende ochtend geeft Mark Tuitert een lekkere work-out, daarna kunnen we bijkomen tijdens het ontbijt en rond 12.00 uur is het – helaas – al weer tijd om naar huis te gaan.

Erbij zijn? Ga naar GRAZIA.NL/HOTELTAKEOVERBoekingen gaan per twee en je zult de kamer delen met je beste vriendin, roomie, zus, etc. Er zijn maar een beperkt aantal kamers beschikbaar, dus wees er snel bij!