slogan

Meisje krijgt hilarisch kerstcadeau van moeder

De feestdagen zijn weer voorbij en het is weer tijd voor het normale leven. Toch was het voor Shelby Donovan een Kerst voor in de boeken, want zij kreeg van haar moeder een wel heel bijzonder cadeau.

Seksspeeltje

Toen Shelby het kerstcadeau van haar moeder kreeg, moest ze echt even twee keer kijken. Het leek namelijk verdacht veel op een seksspeeltje, maar dat kon Shelby zich bijna niet voorstellen. “Ik staarde er een hele tijd naar en probeerde te bedenken wat het nog anders kon zijn dan een seksspeeltje. Want wie wil dat zeggen waar iedereen bij is? Niemand”.

Hilarisch

Toch leken haar ‘zorgen’ allemaal voor niks te zijn, toen haar moeder onthulde wat het cadeau daadwerkelijk was. “Het is een heel handige bekerhouder” legde haar moeder uit. En terwijl haar hele familie zachtjes begon te lachen, kreeg ook Shelby’s moeder eindelijk door wat er aan de hand was. “Mijn moeder kreeg eindelijk ook door waar we om lachten, dus toen zei ze: ‘Wat denk je? Dat ik je echt een dildo voor Kerst zou geven?’”.

Mocht je iemand dus binnenkort even flink voor paal willen zetten? Zoek dan niet verder, want met dit cadeau ga je zeker de meest awkward momenten beleven. 

Lees ook: Meisje bestelt kerstcadeaus door vingerafdruk moeder

Bron: Libelle Beeld: Twitter, Istock