slogan

Man deelt 'gewone' foto van vriendin, zit hartverscheurend verhaal achter

Een man heeft op het platform Imgur een foto van zijn vriendin gedeeld. Op het kiekje is te zien dat ze naast een stapel boeken ligt te slapen. Op het eerste gezicht een doodnormale foto, totdat je het bijschrift leest.

Bijschrift

“Mijn 38-jarige vriendin is net begonnen met haar tweede kwartaal op de universiteit. Ze heeft twee kinderen, van 10 en 15, opgevoed en was niet het slachtoffer van één, maar twee gevallen van huiselijk geweld. Dit is hoe ik haar vanavond aantrof. Ik ben zo trots op deze vrouw dat ik in tranen kan uitbarsten. We zijn eerder vandaag gaan winkelen voor een trouwring en ik denk dat ik er klaar voor ben om de beste beslissing in mijn leven te maken”, leest het bijschrift.

Viral

Zijn vriendin lijkt een moeilijke tijd achter de rug te hebben, maar probeert toch haar leven op te pakken. Geen wonder dat de hartverwarmende woorden binnen no time viral gingen. Veel mensen noemen het echte liefde en de foto is inmiddels al meer dan 2 miljoen keer bekeken. “Trouw met haar. Behandel haar als je eigen prinses”, luidde één van de reacties. Je bekijkt de foto hieronder.

Lees ook: Dit huis lijkt op het eerste gezicht heel normaal, totdat je wat beter kijkt

Right in the feels

Bron: PopSugar, Beeld: iStock