slogan

Grazia's Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 november.

Opening restaurant zonder personeel Foodsy

Een 3D printer staat er nog net niet, maar in het innovatieve restaurant Foodsy mag je als gast werkelijk alles zelf doen. Het nieuwe horeca initiatief zal het eerste restaurant zijn, volledig zonder personeel. Op donderdag 5 november opent sterrenkok en food creative Edwin Sander in Amsterdam de deuren van zijn innovatieve concept Foodsy.

Waar: Hugo de Grootplein 15, Amsterdam Wanneer: Vanaf 5 november geopend, maandag t/m zaterdag geopend van 19.00 - 23.00.

Opening Blijburg gaat voor anker!

Aan het nomadische bestaan van Blijburg is een einde gekomen. Op 23 oktober gaat Blijburg 'voor Anker' en opent haar deuren aan de Pampuslaan 501 op het Centrum Eiland van IJburg. In het weekend van 7 en 8 november is de officiële opening en komt er een groots Openingsbal.

Voor de komende 12 jaar staat Blijburg op een van de meest bijzondere nieuwe buitenspeelplekken die de stad rijk is. Zomer en winter kunnen Amsterdammers bij Blijburg hun kop in de wind steken, genieten van het uitzicht, eten, drinken, naar muziek luisteren en van alles wat Blijburg zo blij maakt.

Waar: Pampuslaan 501 Amsterdam Wanneer: Ma t/m vrij van 11.00 tot 23.00
Za & zo van 10.00 tot 23.00

Opening online boekingsplatform Azenda

Deze week is het?eerste Nederlandse boekingsplatform?voor de Health, Body & Mind branche, Azenda.com, geïntroduceerd.?De site biedt de consument een mogelijkheid om binnen een minuut een behandeling te boeken bij therapeuten en behandelaars.

"Voor het eerst kan je online een afspraak maken bij de juiste zorgprofessional, omdat op klacht én op kwaliteit van de behandeling gezocht kan worden”, aldus oprichter en directeur, Maartje Niehof. Daarnaast verbetert het platform de vindbaarheid en bereikbaarheid van therapeuten en behandelaars. "Meer dan de helft van de behandelaars blijkt nu onbereikbaar tijdens openingstijden. Wij bieden een oplossing voor dit probleem, dat zowel voor de behandelaar als voor de consument een doorn in het oog is."

Waar: www.azenda.com Wanneer: altijd geopend

 

Pop-Up expositie van Paco Raphael

Tijdens Museumnacht op 7 november aanstaande is de Tunes Bar van het Conservatorium Hotel voor één avond exclusief ingericht met het werk van kunstenaar Paco Raphael. Gedurende de expositie zijn er speciale cocktails verkrijgbaar, geïnspireerd op de kunstwerken van Paco.

De Tunes Bar is gevestigd in het Conservatorium Hotel, om de hoek van het Museumplein en biedt te midden van alle musea bij uitstek de perfecte locatie om met Museumnacht een cocktail te drinken. De deuren zijn geopend vanaf 19.00 uur en het event zal eindigen om 02.00 uur. Ook is er de gehele avond een DJ aanwezig.

Waar: Van Baerlestraat 27, Amsterdam Wanneer: zaterdag 7 november vanaf 19.00 tot 02.00

Beeld: Blijburg, Foodsy, Paco Raphael, Azenda