slogan

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 19 t/m 25 april 2017? Lees mee!

RAM 21 maart - 20 april
Een verliefde puber is er niks bij: als je met je lief over straat gaat, zou je het liefst op iedere hoek even een momentje nemen voor een uitgebreide tongzoensessie. Mag allemaal hoor, maar hou je je af en toe een beetje in? In de rij bij de slager staat niemand te wachten op twee klefbekkies die daarna spareribs bestellen.

STIER 21 april - 21 mei
Je snapt deze week ineens hoe mensen als Carice van Houten zich moeten voelen. Je bemoeit je met je eigen zaken en doet waar je gelukkig van wordt, maar van alle kanten wordt er aan je getrokken en iedereen heeft een mening. Gelukkig kun jij mensen keihard op hun nummer zetten, zónder dat Twitter het erover heeft.

TWEELINGEN 22 mei - 21 juni
Je wilt jezelf verwennen met een beautybehandeling, maar hebt geen zin om daar een godsvermogen aan uit te geven. Hou deze week de aanbiedingensites in de gaten, dan scoor je geheid een compleet pakket behandelingen voor een prijsje waar je normaal gesproken één massage voor zou krijgen. Geniet ervan!

KREEFT 22 juni - 22 juli
Zo, bám, krijg je op een presenteerblaadje ineens een promotie aangeboden. Je weet jezelf totaal geen houding te geven, want je hebt simpelweg geen idee of dit is wat je wil. Hou je gezicht in de plooi, Kreeft, en zeg dat je erover na gaat denken. Meer geld gaan verdienen is natuurlijk lekker, maar het moet ook wel bij je passen.

LEEUW 23 juli - 23 augustus
Je hebt geen idee waarom je zo vaak moet sporten van jezelf, en deze week ben je er even helemaal klaar mee. Waarom ga je jezelf na een lange dag op kantoor nog in het zweet werken? Meerdere dagen per week? Je lijkt wel gek. Tevreden
spijbel je tot het weekend is. Pas je op dat je dan niet gaat overcompenseren, Leeuw?

MAAGD 24 augustus - 23 september
Net nu alles weer lekker stabiel is in je leven, verschijnt daar deze week ineens een ex ten tonele. Dat hij zijn pijlen op jou heeft gericht is duidelijk. Negeren die gast, Maagd. Tenzij je graag een onzekere periode vol jankbuien tegemoet wil gaan – dan moet je erop ingaan.

WEEGSCHAAL 23 september - 22 oktober
Missie Zen begint deze week. Elke ochtend mediteren, voor het slapen gaan een mindfullmomentje creëren – jij bent vastbesloten de rust in je hoofd terug te vinden. Een beetje te vastbesloten: je bent zo geforceerd bezig, dat je hele lichaam er spontaan van in de kramp schiet. Ontstressen is geen wedstrijdje, Weegschaal.

SCHORPIOEN 23 oktober - 22 november
Het is lang geleden dat je voor het laatst met een vriendin ging shoppen – normaal gesproken ga je liever alleen, zodat je op niemand hoeft te wachten. Maar je hebt beloofd haar deze week te helpen een nieuwe look te vinden, en dat doe je met liefde. Dus nee, niet héél even die broek voor jezelf passen: het gaat om haar.

BOOGSCHUTTER 23 november - 21 december
Je zit dusdanig in de financiële penarie, dat je overweegt een brief aan Bill Gates te schrijven, in de hoop dat hij je wil adopteren. Wellicht kun je je tijd beter wijden aan het uitpluizen van je inkomsten en uitgaven, en het maken van een plan om de boel op te lossen. Dat heeft meer kans van slagen.

STEENBOK 22 december - 20 januari
Je kwakkelt de week door. De ene dag heb je hoofdpijn, de volgende dag is het je buik. Opeens kun je wel drie maaltijden naar binnen werken, dan weer heb je helemaal geen honger. Beetje uit balans, Steenbok? Volgende week beter op jezelf letten: je weet zelf waar je je goed van gaat voelen.

WATERMAN 21 januari - 19 februari
Je krijgt een appje van een vriendin: ze heeft een werkcrisis.
Dat heeft ze zo ongeveer elke week, en je pompt iedere keer weer bakken vol motiverende uitspraken door de telefoon. Maar deze week heb je er geen zin in. Gewoon zeggen dat je druk bent, Waterman. Je bent haar carrièrecoach niet.

VISSEN 20 februari - 20 maart
Vakantiedagen zijn er om op te nemen. Je kunt wel net zo
lang wachten tot er een scherpe aanbieding is waarbij je je dagen optimaal in kunt zetten voor zo weinig mogelijk geld – maar je kunt ook gewoon boeken, gáán en ontspannen. Dat is stukken beter voor je productiviteit.