slogan

#GraziaHealthChallenge: Size Zero met Marisa

Hier bij Grazia zijn we nooit te beroerd om iets nieuws te proberen en van een leuke uitdaging zijn we ook zeker niet vies. Het zonnetje laat zich steeds vaker zien en binnenkort moeten we dan toch aan die bikini geloven. Daarom: de Grazia Health Challenge!

De komende maanden staan geheel in het teken van Grazia’s Health Challenge: twaalf redactieleden proberen daarom verschillende sporten en diëten uit. De lessen zijn geboekt, de eetschema's gemaakt en we hebben dankzij PUMA Sport fijne activewear om ons fashionable in het zweet te werken. Hoe het ons vergaat, is online op de voet te volgen. Deze week stelt ieder redactielid zich voor en lees je met welke sport of dieet ze zich de komende weken bezig gaat houden. 

Size zero met Marisa

Ik ben Marisa, 34 jaar en chef eindredactie bij Grazia. Ik ben een parttime sporter en eet parttime gezond. Dat wil zeggen: als het winter is, zit ik liever op de bank te netflixen met snacks en wijn, dan dat ik ga hardlopen. And who can blame me, right? Maar dat betekent wel dat ik elke lente een paar kilo zwaarder ben dan normaal. Zo'n twee tot drie kilo ongeveer. Die kilo's gaan er meestal wel weer af als ik van de bank kom en een rondje ga rennen. En mijn zak chips inruil voor snacktomaatjes. Dat duurt alleen altijd wel even, en iets sneller afvallen zou ik helemaal niet erg vinden. Dus toen ik voor de Health Challenge werd gevraagd om mee te doen met Size Zero, greep ik mijn kans.

Ik krijg tien behandelingen bij Size Zero. De Size Zero Easy Shape Trainer is een apparaat waarmee je naar verluidt snel en moeiteloos centimeters verliest, waardoor je in een paar weken helemaal in shape kunt komen. Het is een systeem met lichaamseigen trillingen; HFT®-technologie (Human Frequency Technologie) waardoor het voorziet van direct waarneembare en meetbare resultaten. De meeste gebruikers ervaren een vermindering van 8 tot 28 cm(!) direct na de eerste behandeling. De behandeling is veilig, effectief en niet oncomfortabel, het zou voelen als een stevige work-out terwijl je ligt. Je kunt zelf de sterkte van de elektronische impulsen in overleg met de specialiste bepalen. Het zou zelfs wetenschappelijk bewezen zijn dat het echt werkt. Dus dat wil ik natuurlijk zelf ervaren! Meer info vind je hier.

Daarnaast krijg ik een voedingsschema. Size Zero werkt met de beste voedingsconsulenten die een op maat gemaakt voedingsschema voor me zullen maken op basis van mijn huidige situatie en persoonlijke wensen. Dag wijn, hallo brandnetelthee!

Tot slot wordt er aangeraden om te gaan sporten. Dat laatste is dus precies die schop onder de kont die ik nodig had om mijn sportschoenen uit de kast te trekken. Maar nog leuker zijn de schoenen die we van PUMA hebben gekregen! Mijn doel is om die extra winterkilo's kwijt te raken en meteen mijn conditie ook iets op te krikken. Let's go!

Blijf je ons volgen? Iedere dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag geven we jullie online een update en eind juni delen we in Grazia's Body Issue de resultaten van ons harde werken.  Enne, ben jij ook bezig je winterlaagje te verruilen voor een loeistrakke killer body? Vergeet ons dan als je het even moeilijk hebt niet via Instagram of Facebook te taggen met hashtag #GraziaHealthChallenge. Samen komen we er wel!

Alle artikelen over de Grazia Health Challenge vind je hier.

Intake gehad, vanaf nu gaan we ervoor!