slogan

#GraziaHealthChallenge: Personal training met Sanne & Nadine

Hier bij Grazia zijn we nooit te beroerd om iets nieuws te proberen en van een leuke uitdaging zijn we ook zeker niet vies. Het zonnetje laat zich steeds vaker zien en binnenkort moeten we dan toch aan die bikini geloven. Daarom: de Grazia Health Challenge!

De komende maanden staan geheel in het teken van Grazia’s Health Challenge: twaalf redactieleden proberen daarom verschillende sporten en diëten uit. De lessen zijn geboekt, de eetschema's gemaakt en we hebben dankzij PUMA Sport fijne activewear om ons fashionable in het zweet te werken. Hoe het ons vergaat, is online op de voet te volgen. Deze week stelt ieder redactielid zich voor en lees je met welke sport of dieet ze zich de komende weken bezig gaat houden. 

Personal training met Sanne & Nadine

Wij zijn Nadine Kerckhoffs (39, Chef vormgeving) en Sanne Kesler (35 Producer/beeldredacteur) en gaan twee maanden lang met een personal trainer aan de slag. Aaaah eng!

Raoul Leysner van Sportbrigade gaat ons begeleiden om een fitter en droger lichaam te creëren. En... (minimaal) 5 kilo eraf! Dit gaan we doen door middel van uiteraard veel sporten, namelijk vier keer in de week. Het sporten zal voornamelijk gebeuren in Sports World Amsterdam. Daarbij gaat we ook een streng voedingsschema volgen. Onze calorie-inname moeten we zwaar gaan verminderen, wat betekent: sowieso de komende maanden geen alcohol, koolhydraten en zo min mogelijk suiker. Help. Meer info over de personal training van Raoul vind je hier.

De verwachting is dat wij, als echte bourgondiërs die houden van lekker eten en een borrel, 't heel zwaar gaan krijgen, maar al snel zullen gaan wennen aan deze fitte, gezonde levensstijl. Al kunnen we het ons nog niet helemaal voorstellen.

Aan voorbereiding hebben we niet heel veel gedaan. Behalve extra sportoutfits aanschaffen dan. Sterker nog: we hebben nog even extra genoten van alles wat uit den boze is, omdat het vanaf nu niet meer mag.

De before foto's zijn inmiddels gemaakt (confronterend!), het eerste weegmoment is achter de rug, de vetpercentages zijn gemeten en de PUMA sportsetjes zijn binnen. Wij hebben er superveel zin in! Summer and bikini body here we come!! :-)

Blijf je ons volgen? Iedere dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag geven we jullie online een update en eind juni delen we in Grazia's Body Issue de resultaten van ons harde werken.  Enne, ben jij ook bezig je winterlaagje te verruilen voor een loeistrakke killer body? Vergeet ons dan als je het even moeilijk hebt niet via Instagram of Facebook te taggen met hashtag #GraziaHealthChallenge. Samen komen we er wel!

Alle artikelen over de Grazia Health Challenge vind je hier.

Sportkleding van PUMA is binnen!

De gezonde boodschappen ook.

Meten & wegen: check!

Succes kaartje van collega's