slogan

#GraziaHealthChallenge: Hot cabin met Heather - eerste update

Hier bij Grazia zijn we nooit te beroerd om iets nieuws te proberen en van een leuke uitdaging zijn we ook zeker niet vies. Het zonnetje laat zich steeds vaker zien en binnenkort moeten we dan toch aan die bikini geloven. Daarom: de Grazia Health Challenge!

De komende maanden staan geheel in het teken van Grazia’s Health Challenge: twaalf redactieleden proberen daarom verschillende sporten en diëten uit. De lessen zijn geboekt, de eetschema's gemaakt en we hebben dankzij PUMA Sport fijne activewear om ons fashionable in het zweet te werken. Hoe het ons vergaat, is online op de voet te volgen. Deze week geeft ieder redactielid een update over de eerste healthy & sporty weken. 

Grazia's Heather doet drie maanden lang hot cabin work-outs bij bbb health boutique.

"Pasen was de ultieme test"

Ik heb nu drie volle weken gesport, drie keer per week. And I'm loving it! Ik kan het echt iedereen aanraden. Je voelt je heerlijk na zo'n half uurtje in een hot cabin; perfect voor mensen die niet dol zijn op sporten. Het sporten, daar zit ik nu dus wel lekker in. Ik zit er zelfs aan te denken om vanaf nu vier keer per week te gaan, zo leuk vind ik het.  

Gezond eten, dat is een ander verhaal. Hoewel ik voor mijn doen al een stuk beter eet, gaan niet snoepen en kleinere porties eten (vooral 's avonds, ik word gewoon blij van drie volle borden pasta!) me nog steeds moeilijk af. Pasen was de ultieme test. En ik ben keihard gefaald. Van croissantjes tot paasbrood en heel veel chocolade; ik kon het gewoon echt niet weerstaan. Toen ik zag hoe gezond de paasontbijtjes van collega's eruit zagen vergelijken bij die van mij, had ik zoveel spijt dat ik heb besloten er nu 200% voor te gaan. Ik heb meteen een voedingsapp gedownload (Food heet-ie, groen met een appeltje) en een afspraak voor een voedingscoaching bij bbb health boutique gemaakt. Vanaf nu geen gecheat meer, beloofd. De volgende test is dit weekend: mijn zusjes verjaardag.

Of ik al resultaat zie? Laten we eerlijk zijn: ik heb in drie weken nog geen Victoria's Secret body, nee. Pas over drie weken heb ik mijn tweede meting en kom ik er achter wat de eerste resultaten zijn. Maar het gaat wel de goede kant op. Vanochtend stond ik op de weegschaal en was ik 1,5 kilo lichter. Vergeleken met sommige collega's waar de kilo's er vanaf vliegen misschien niet zoveel, maar ik hoop natuurlijk dat dat komt doordat ik meer spier heb gekregen (je weet wat ze zeggen: spier weegt zwaarder dan vet!). Ik heb namelijk wél al het gevoel dat ik wat strakker in mijn vel zit. 

De after-foto komt steeds dichterbij, dus vanaf nu ga ik nog meer knallen. Go, go, go!

Daar gaan we weer!

Mijn tweede thuis de komende maanden

Zin in hoor!!

Guilty...

Home made poke bowls, mijn favoriet!

Mijn PUMA sportschoenen en ik: best buddy's

Paasontbijt fail

Blijf je ons volgen? Iedere dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag geven we jullie online een update en eind juni delen we in Grazia's Body Issue de resultaten van ons harde werken.  Enne, ben jij ook bezig je winterlaagje te verruilen voor een loeistrakke killer body? Vergeet ons dan als je het even moeilijk hebt niet via Instagram of Facebook te taggen met hashtag #GraziaHealthChallenge. Samen komen we er wel!