slogan

#GraziaHealthChallenge: Hot cabin met Heather

Hier bij Grazia zijn we nooit te beroerd om iets nieuws te proberen en van een leuke uitdaging zijn we ook zeker niet vies. Het zonnetje laat zich steeds vaker zien en binnenkort moeten we dan toch aan die bikini geloven. Daarom: de Grazia Health Challenge!

De komende maanden staan geheel in het teken van Grazia’s Health Challenge: twaalf redactieleden proberen daarom verschillende sporten en diëten uit. De lessen zijn geboekt, de eetschema's gemaakt en we hebben dankzij PUMA Sport fijne activewear om ons fashionable in het zweet te werken. Hoe het ons vergaat, is online op de voet te volgen. Deze week stelt ieder redactielid zich voor en lees je met welke sport of dieet ze zich de komende weken bezig gaat houden. 

Hot cabin met Heather

Ik ben Heather, chef online van Grazia en zal maar meteen met de deur in huis vallen: sporten is niet mijn favoriete bezigheid en eten is mijn leven. En eerlijk is eerlijk, op die manier komt die summer body er natuurlijk nooit. Maar, hulp is nabij! bbb health boutique gaat mij de komende drie maanden helpen om naar de gezondste versie van mezelf toe te werken.

De 3 b’s refereren naar de 3 pijlers: voeding, beweging en coaching. Letterlijk staat bbb voor inner beauty, body workouts en lifestyle balance. Het is kleinschaliger dan een reguliere sportschool, waardoor er veel persoonlijke aandacht is. Zo is er altijd een coach aanwezig om te begeleiden en motiveren. Je kunt lessen volgen, maar ook individueel aan de slag met een programma. Nu komt het: de work-outs worden gedaan in hot cabins en duren daarom maar een half uur (love it!). Sporten in warmte blijkt goed te zijn voor de doorbloeding, heeft een reinigende werking, is fijn voor de spieren, stimuleert de vetverbranding en is ook nog eens ontspannend. Meer info? Klik hier.

Maar... You know what they say: je kunt sporten tot je erbij neervalt, maar 80% van een in shape body draait om goed eten. Daarom kun je bij bbb health boutique ook voedingscoaching krijgen. Ik ben niet een ik-eet-met-mate meisje. Het is alles of niets. Meestal alles dus. Als het uit de Italiaanse keuken komt schep ik drie keer op, een handje chips wordt een hele zak en als je mij loslaat in de Jamin, gaan alle remmen los. Oh en wat ik echt, écht, ECHT niet kan weerstaan, zijn donuts. Dus ja, we kunnen wel stellen dat ik een lesje voeding kan gebruiken.

Maar dan zijn we er nog niet. Lifestyle coaching hoort er bij bbb health boutique ook bij. Als je op een online redactie zit, ben je 24/7 met werk bezig. Als Beyoncé morgen bevalt, moet het meteen online staan; of ik nu aan het diner met mijn schoonouders zit of in de club sta. Daarnaast doe ik mijn best ook nog een sociaal leven te hebben, heeft mijn vriend aandacht nodig, wil ik zo nu en dan mijn familie zien én wil ik daar idealiter ook nog bij sporten. Helaas zitten er maar 24 uren in een dag. Dat betekent: veel stress en weinig slaap. Daar krijg ik passend advies over. 

Het wordt een uitdaging, maar ik zeg: let's do this!

Blijf je ons volgen? Iedere dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag geven we jullie online een update en eind juni delen we in Grazia's Body Issue de resultaten van ons harde werken.  Enne, ben jij ook bezig je winterlaagje te verruilen voor een loeistrakke killer body? Vergeet ons dan als je het even moeilijk hebt niet via Instagram of Facebook te taggen met hashtag #GraziaHealthChallenge. Samen komen we er wel!

Alle artikelen over de Grazia Health Challenge vind je hier.

Sporten in dit PUMA setje geeft motivatie

Dit is vanaf nu verboden. Snik.

Eerste meting gedaan. Hier gaan we aan werken!