slogan

#GraziaHealthChallenge: High intensity reformer pilates & barre met Annemijn

Hier bij Grazia zijn we nooit te beroerd om iets nieuws te proberen en van een leuke uitdaging zijn we ook zeker niet vies. Het zonnetje laat zich steeds vaker zien en binnenkort moeten we dan toch aan die bikini geloven. Daarom: de Grazia Health Challenge!

De komende maanden staan geheel in het teken van Grazia’s Health Challenge: twaalf redactieleden proberen daarom verschillende sporten en diëten uit. De lessen zijn geboekt, de eetschema's gemaakt en we hebben dankzij PUMA Sport fijne activewear om ons fashionable in het zweet te werken. Hoe het ons vergaat, is online op de voet te volgen. Deze week stelt ieder redactielid zich voor en lees je met welke sport of dieet ze zich de komende weken bezig gaat houden. 

High intensity reformer pilates & barre met Annemijn

Hier ben ik! Annemijn van Meeuwen, 34 jaar en beeldredacteur van Grazia. Ik heb een zwak voor ijskoffies met smaakjes en snack het liefst op alles waar salted caramel in zit. Zeker op vakantie of tijdens dipjes op kantoor. Daarbuiten hou ik me grotendeels vast aan het clean eating principe en durf ik te zeggen dat ik best gezond eet. Daarentegen is mijn conditie echt om te janken. Ik heb al bijna een jaar geen sportschool van binnen gezien. Naast het fietsen naar werk en de dagelijkse rondjes met de hond is beweging geen prioriteit geweest. De voorbereiding is dus minimaal. Maar ik geloof dat dat ook het beste is bij challenges. Gewoon gaan, hup! Het diepe in.

Ik ga het '8 weeks till summer' plan van PLTS doen: high intensity reformer pilates & barre. Dat is high intensity pilates op hypermoderne reformer pilates machines afgewisseld met barre; een combinatie van ballet, cardio, fitness oefeningen en yoga. Dat betekent: in totaal 24 workouts, drie per week. En dat alles natuurlijk in mijn gloednieuwe PUMA sportkleding! Meer info vind je hier.

Het zou dé work-out zijn van de Victoria's Secret modellen en talloze celebs in Los Angeles. Beide work-outs zijn erop gericht om je spieren langer te maken en te tonen, niet uit te zetten. En dat is nou PRECIES waar ik naar op zoek was en wat mijn belangrijkste drijfveer is bij het aangaan van deze challenge. Verder is die ronde booty ook zeer welkom, die strakke abs mogen weer tevoorschijn komen en mijn houding kan ook wat verbetering gebruiken wegens het dagelijkse gebruik van een computer. Zo op papier lijkt deze work-out voor mij te zijn gemaakt dus ik heb echt zin in deze acht weken!

Blijf je ons volgen? Iedere dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag geven we jullie online een update en eind juni delen we in Grazia's Body Issue de resultaten van ons harde werken.  Enne, ben jij ook bezig je winterlaagje te verruilen voor een loeistrakke killer body? Vergeet ons dan als je het even moeilijk hebt niet via Instagram of Facebook te taggen met hashtag #GraziaHealthChallenge. Samen komen we er wel!

Alle artikelen over de Grazia Health Challenge vind je hier.

Kick off! De before foto is gemaakt