slogan

#GraziaHealthChallenge: Clean Meals met Anne - Het einde in zicht

Hier bij Grazia zijn we nooit te beroerd om iets nieuws te proberen en van een leuke uitdaging zijn we ook zeker niet vies. Het zonnetje laat zich steeds vaker zien en binnenkort moeten we dan toch aan die bikini geloven. Daarom: de Grazia Health Challenge!

De komende maanden staan geheel in het teken van Grazia’s Health Challenge: twaalf redactieleden proberen daarom verschillende sporten en diëten uit. De lessen zijn geboekt, de eetschema's gemaakt en we hebben dankzij PUMA Sport fijne activewear om ons fashionable in het zweet te werken. Hoe het ons vergaat, is online op de voet te volgen. Deze week geeft ieder redactielid een update over de laatste loodjes.

Grazia's Anne eet healthy met behulp van Clean Meals.

"Ik houd de porties van Clean Meals nu aan"

De 21 dagen Clean Meals challenge zit erop. Hoewel ik zeker geen negatieve ervaring met Clean Meals heb, is drie weken lang kant-en-klaar maaltijden eten toch niet zo mijn ding. Ik merkte dat ik de challenge maar moeilijk vol kon houden, omdat ik thuis een gezin heb waar ik voor moet koken. Dat is natuurlijk anders als je met eetmomenten alleen rekening met jezelf hoeft te houden. Wat ik nu wel mis, is dat alles al voor je is bereid. Je hoeft daardoor niet na te denken over wat je gaat eten, of je wel genoeg vitaminen binnenkrijgt en hoeveel calorieën er in zitten; daar zorgt Clean Meals allemaal voor.

Inmiddels eet ik weer normaal, al doe ik wel een aantal dingen anders na de challenge. Ik houd de porties van Clean Meals aan als ik kook en weet precies wat ik wel en niet mag eten als ik clean wil eten. 

Ik heb een beetje het geluk dat ik eigenlijk wel kan eten wat ik wil en dan rond de 60 kilo (ik ben 1,75 meter lang) blijf wegen. Dit zorgt er alleen voor dat ik dan weer denk: ik kom toch niet boven dit gewicht dus waarom zou ik mezelf alles verbieden? De volgende challenge ga ik me dus vooral focussen op het sporten en dat dan in combinatie met een goed voedingspatroon. Genoeg gezonde recepten in huis en genoeg inspiratie want oh oh wat hebben mijn lieve collega's het goed gedaan!

Mijn challenge is afgelopen maar ik blijf gezond eten!

Breakfast!

Aanrader: healthy dadelballen

Eerste stranddag na de challenge!

Blijf je ons volgen? Iedere dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag geven we jullie online een update en eind juni delen we in Grazia's Body Issue de resultaten van ons harde werken. Enne, ben jij ook bezig je winterlaagje te verruilen voor een loeistrakke killer body? Vergeet ons dan als je het even moeilijk hebt niet via Instagram of Facebook te taggen met hashtag #GraziaHealthChallenge. Samen komen we er wel!

Alle artikelen over de Grazia Health Challenge vind je hier.