slogan

Grazia's Body Issue ligt nog een week in de winkel!

Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel en deze week siert Fajah Lourens, poedelnaakt, de cover!

Deze week:

*In haar tweede boek Killerbody 2 gaat Fajah Lourens letterlijk uit de kleren om haar killerlijf te showen. Durft ze zich aan Grazia ook figuurlijk bloot te geven? 

* Na haar lingeriecollectie lanceert Doutzen Kroes nu een sportcollectie. Ze lijkt een soort wonderwoman met superabs: hoe normaal is ze eigenlijk gebleven? Grazia sprak met haar. 

* Dit belooft een geweldig jaar te worden voor vrouwen in de lm. Jackie O, Wonder Woman, Belle... Het gaat vast Oscars regenen! Dit zijn de grootste filmvrouwen van 2017. 

* Olcay Gulsen (36) heeft een roerig jaar achter de rug. In 2017 gaat ze het anders doen. “Ik heb behoefte aan rust en regelmaat in mijn leven.” 

*Het is de laatste jaren ongelooflijk hip om na het bacchanaal van de feestdagen over te gaan op een dry January, oftewel een alcoholvrije maand. Om even je lever een time-out te geven. Maar wat is het effect van zo’n detoxmaand? 

* Er zijn heel veel zwangeren in Hollywood, allemaal met een opmerkelijk verhaal. Dit is de celeb-babyboom van 2017. Er zijn heel veel zwangeren in Hollywood, allemaal met een opmerkelijk verhaal. Dit is de celeb-babyboom van 2017. 

* Om van zijn extra kilo’s af te komen slikte Mike het omstreden middel DNP. Hij overleed een jaar geleden, op zijn 27e. Zijn vriendin Meggy Titselaar (26) wil mensen waarschuwen voor deze dieetpillen.

* De BFF van Lena Dunham, Audrey Gelman, startte er een in New York en ook in andere wereldsteden maken ze een comeback: women only clubs

* Al haalden ze de nale van Expeditie Robinson nét niet, Anna Nooshin, Jessie Jazz Vuijk en Suzanne Klemann gingen toch als winnaars naar huis. Een terugblik op dertig dagen ‘afval’-race. 

* Het lijkt weer soepel te lopen tussen Madonna en haar zoon. Maar er lijkt zich een ware machtsstrijd af te spelen tussen Madge en ex Guy Ritchie. 

* Beroemde (voor)ouders, royal roots of gewoon de juiste achternaam: deze elf social butterflies beloven de (Insta-)it-girls van het nieuwe jaar te worden.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty- en lifestylenieuws in dit nummer dus het it while it's hot!