slogan

De Grazia Health Challenge gaat van start

Hier bij Grazia zijn we nooit te beroerd om iets nieuws te proberen en van een leuke uitdaging zijn we ook zeker niet vies. Het zonnetje laat zich steeds vaker zien en binnenkort moeten we dan toch aan die bikini geloven. Tijd voor de Grazia Health Challenge!

#GraziaHealthChallenge

Al het ongezonde eten (lees: elke dag taart op de redactie) en het Netflix & chillen is afgelopen en we beginnen nu officieel aan onze goede voornemens; minder alcohol, stoppen met roken, gezond eten en, hoe kan het ook anders, sporten. Kortom, de komende maanden staan geheel in het teken van Grazia’s Health Challenge. De lessen zijn geboekt, de eetschema's gemaakt en we hebben dankzij PUMA Sport fijne activewear om ons fashionable in het zweet te werken.

Wat gaan we doen?

Het ene redactielid is de ander niet; de één wil afvallen, de ander wil strakker worden en weer aan ander wil gewoon lekkerder in haar vel zitten. Twaalf redactieleden proberen daarom verschillende sporten en diëten uit. Hoe het ons vergaat, is online op de voet te volgen. Iedere dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag geven we jullie online een update en eind juni delen we in Grazia's Body Issue de resultaten van ons harde werken. Was het afzien? Hoeveel zijn we afgevallen? Is ons vetpercentage omlaag gegaan? Zitten we lekkerder in ons vel of hebben we er de brui aan gegeven?

Wie doet wat?

Annelies (hoofdredacteur) doet vijf dagen de Juice Brothers deep cleanse om haar lichaam en geest te reinigen.

Sanne (producer) en Nadine (chef vormgeving) worden voor hun dream body door personal trainer Raoul Leysner van Sportbrigade aangepakt in Sports World Amsterdam.

Marisa (chef eindredactie) gaat snel en moeiteloos centimeters verliezen met de Easy Shape Trainer van Size Zero.

Zoé (online editor) duikt in de Vondelgym de ring in met personal trainer Wouter van Driel om met bokslessen toned te worden.

Heather (chef online) gaat haar vetpercentage verminderen door bij BBB Health Boutique in warmtecabines te sporten.

Isabel (adjunt hoofdredactrice) gaat met de juiste ondersteuning van voedings-supplementen en begeleiding bij New Fysics voor haar streefgewicht.

Sanne (video producer) wil strak in haar vel zitten en gaat daarom aan de slag met krachttraining bij Sport Natural.

Anne (marketing manager) wil in shape de zomer in met behulp van Clean Meals.

Annemijn (beeldredacteur) gaat bij PLTS The Angels Workout doen voor lange, sterke spieren en een killer core.

Emma (marketeer) gaat met de korte high intensity trainingen van High45 voor een summer body.

Suzanne (chef reportage) wil zich na haar zwangerschap weer lekker voelen in haar lichaam en wil met Weight Watchers maat leren houden.

Tag ons!

Ben jij ook bezig je winterlaagje te verruilen voor een loeistrakke killer body? Vergeet ons dan als je het even moeilijk hebt niet via Instagram of Facebook te taggen met hashtag #GraziaHealthChallenge. Samen komen we er wel!