slogan

Bruidsjurk brengt een bijzonder verhaal met zich mee

Bij een bruiloft hoort de perfecte bruidsjurk. En zo dacht ook bruid Lydia Forte erover. Ze wilde iets bijzonders met haar jurk, en dus pakte ze het ontwerp van haar wedding dress op een hele speciale manier aan.

Bijzonder

Toen Lydia Forte op het punt stond om met haar grote liefde Dimitri Chandris in het huwelijksbootje te stappen, dacht ze niet aan een designer voor haar jurk. In plaats daarvan besloot ze haar jurk te laten ontwerpen door een wel heel bijzonder persoon: haar eigen moeder. Het was een grote uitdaging, maar het resultaat is werkelijk waar verbluffend. Lydia liep naar het altaar in een crèmekleurige jurk bedrukt met bloemenprint en gecombineerd met een passende sluier.

Ontwerp

Lydia onthult dat het ontwerp echter niet bij de jurk begon, maar bij de sluier. De vijf meter lange sluier is gemaakt van antiek kant, dat tot haar overgrootmoeder behoorde. “We vonden over the top niet nodig, het moest bij het platteland en de Toscaanse stad passen”, verklaart Lydia. Zij en haar echtgenoot gaven elkaar het ja-woord in het bijzijn van 400 gasten. Hoewel de ceremonie groots werd aangepakt, was het de persoonlijke jurk die hun grote dag heel intiem maakte. Het indrukwekkende resultaat zie je hieronder.

Lees ook: Deze waanzinnige bruidsjurk moet je zien
Bron: PopSugar, Beeld: iStock