slogan

Musthave: De Woolrich SS17 camo collectie

Dacht jij dat je bij Woolrich alleen heerlijke warme winterjassen kon aanschaffen? Fout! De voorjaarscollectie is ook to die for.

Camo all the way

Eens in de zoveel tijd komt de camouflage trend weer aanwaaien. Zo ook nu. De populaire print was op catwalks niet te missen, it-girls worden er massaal in gespot en ook celebs hebben hun enorme garderobe weer volhangen met camo items. Van truien tot jassen en van schoenen tot accessoires.

Ook modehuis Woolrich waagt zich aan het legerprintje en we kunnen maar één ding zeggen: de collectie is prachtig. Hoewel de camo print vroeger niet de meest vrouwelijke trend was, heeft Woolrich daar dit seizoen verandering in gebracht. 

Tussenjasjes

De collectie is een combinatie van groentinten, verschillende soorten grijs en melange, maar ook af en toe een knalkleur als oranje en indigo. Stoere kleuren voor stoere items. Maar toch hebben ze ook een vrouwelijke twist door de elegante silhouetten, precieze contouren en een floral inspired camo print. De key items van de collectie? De tussenjasjes, zoals de stoere Charlotte Bomber, de korte hippe parka of de vrouwelijke trench coat. 

Woolrich zou Woolrich niet zijn als ze niet met de beste stoffen werken. De items zijn stuk voor stuk licht om te dragen -en dus ook makkelijk mee te nemen-, maar ogen volumineus. Ook belangrijk: de jasjes zijn water resistant. 

Hieronder onze favorieten. De hele collectie zien? Neem dan snel een kijkje op woolrich.eu.