Team Rachel Zoe goes Halloween

De officiële foto’s moeten nog binnenkomen, maar op Twitter kregen we dit weekend al een aardig beeld van hoe diverse ce...

De officiële foto’s moeten nog binnenkomen, maar op Twitter kregen we dit weekend al een aardig beeld van hoe diverse celebs zich hadden verkleed voor Halloween. Voor fans van The Rachel Zoe project, de reality-serie over het leven/werk van celebrity stylist Rachel Zoe, doken we dan ook een aantal inspirerende foto’s op.

Voormalig styling assistent van Rachel Zoe, Brad Goreski, liet ook tijdens Halloween zijn passie voor mode blijken. Op vrijdagavond vertrok hij verkleed als blogster Tavi richting het Halloweenfeest van Lanvin. Gehuld in pasteltinten, een omavestje, een paars/grijze pruik, een enorme bril en een grote strik op zijn hoofd was hij als Brad onherkenbaar.

Brad Goreski verkleed als blogster Tavi

Tavi zelf wist Brad’s look wel te waarderen. Ze Twitterde: ‘Oh my god! Je bent zelfs een betere Tavi dan ik!’

Blogster Tavi

Ook op zaterdagavond haalde Brad weer alles uit de kast. Dit maal waren de looks van stijlicoon en fashion editor van de Japanse Vogue, Anna dello Russo, zijn inspiratiebron. Anna zelf heeft nog niet gereageerd, maar wij vonden ook deze outfit geweldig!

Brad Goreski verkleed als Anna dello Russo

Anna dello Russo zelf

Rachel Zoe zelf hield het wat bescheidener. Verkleed voor een gemaskerd bal en als indiaan bleef ze vrij dicht bij zichzelf.

Rachel Zoe verkleed voor gemaskerd bal

Rachel Zoe verkleed als indiaan

Laatste nieuws