slogan

Blog Danie: Metallic

Met metallic items geef je jouw look net een extra touch. Voor wie denkt dat je metallic alleen in je party looks kunt doorvertalen, heeft het mis. Combineer juist een vintage Levi’s jeans met een metallic item of ga voor metallic details als je een heel statement item net iets té vindt. Een zwarte body met metallic accenten is dan bijvoorbeeld perfect om te dragen met een biker jacket. Wat op dit moment ook booming is? Vintage brillen met metallic monturen, houd deze trend dus in de gaten. Mijn favoriete metallic item? Sneakers! Afgelopen seizoen zagen we al veel mooi schoeisel voorbij komen en deze trend blijft voorlopig nog even aanhouden. Genoeg keuze dus!

See you next week! X Danie

Een prachtige body van Eres met metallic touch, voor als je een geheel metallic badpak/body iets teveel vindt.

219

Ben je veel onderweg? Vergeet oordopjes maar ga voor een toffe headphone. Houd je wel van items met een knipoog? Ga dan voor deze Skinnydip x Zara Martin headphones.

35

Deze schoentjes van Topshop zijn onwijs leuk te combineren met leuke sokjes!

65

Een bomber van Metallic is natuurlijk helemaal the bomb! Deze van Gucci blijft favoriet.

2500

Menig blogger is er al mee gespot, de vintage bril met metallic montuur. Je kunt ‘m ook prima aanschaffen zonder sterkte.

98

Dit type topje is favoriet. Ik heb er een aantal in de kast hangen van satijn en kant maar deze metallic is ook heel tof.

15

Rondom sportswear is momenteel een grote verschuiving gaande. Sportswear wordt steeds meer dagelijks gespot op menig it-girl.

130