slogan

Blog Danie: Marlon and me

Ik houd van mijn werk en heb een enorme passie voor wat ik doe, maar naast hard werken mag quality time met de family natuurlijk niet ontbreken. Tussen alle afspraken door probeer ik zoveel mogelijk tijd te besteden aan m'n hubby en kids. Een goede balans hierin vinden is heel belangrijk. Niet alleen mijn eigen looks, maar ook voor Flo en Marly maak ik graag lookjes (ook al worden ze zelf ook steeds kieskeuriger;)). Een van m'n favoriete stores in Amsterdam is Broer & Zus, in Laren heb je Finger in the Nose en op online gebied shop ik graag bij Smallable. Deze drie stores hebben een onwijs leuke mix aan nieuwe merkjes. Last but not least shop je high street items perfect bij Zara; de prijs/kwaliteit verhouding is top en dat is ook wel eens fijn aangezien ze er zo weer uitgegroeid zijn.

See you next week! X

Stella McCartney kids fanfare blazer

116

Zara jeans

19,95

Zara overhemd

19,95

Stan Smith sneakers

45

Minnetonka loafers

99,95

Closed jeans

199

Topshop trenchcoat

110

& Other Stories top

35