Alexandra loves: ? “Chanel 505”

Ik ben dol op producten waar lange wachtlijsten voor zijn. Ze staan niet voor niets op een wachtlijst! Ik herinner me da...

Ik ben dol op producten waar lange wachtlijsten voor zijn. Ze staan niet voor niets op een wachtlijst! Ik herinner me dat ik een aantal jaar geleden, dé Olaz Regenerist moest hebben omdat iedereen het over die wachtlijst had. Men had het niet over het product of de werking ervan maar alleen dat deze creme hot was en op een lijst stond. Het lukte mij helaas niet om hem te vinden en uiteindelijk kreeg ik hem na een mailtje naar Olaz thuis gestuurd. Kijk dat is nu een voordeel van mijn job.

Hetzelfde overkwam mij vorige week met de Chanel (nagellak) 505. Tijdens mijn vakantie in Turkije spotte ik tijdens een pilates les dit prachtige kleurtje Particulière, op de teennagels van mijn vriendinnetje. Deze kleur stond haar in combinatie met haar bruine voeten en witte yogabroek zo fantastisch dat ik ter plekke besloot om jacht op deze nagellak te maken. Het vliegveld in Antalya stelde mij meteen teleur. De Douglas en ICI Paris XL filialen bij mij in de buurt probeerden me te troosten door me bovenaan op de wachtlijst te zetten.

Dit keer weigerde ik om op de wachtlijst te komen en ik ga er ook niet heel laf een mailtje tegenaan gooien. Ik ga er een sport van maken om hem te vinden. Al is het in een de parfumerie in Groningen Noord.

Mocht jij hem net als ik ook niet kunnen vinden, en toch een Chanel look-a- like willen? De OPI ‘You Don’t know Jacques” komt heel aardig in de buurt (€13,95)  net als de Essie “Playa del Platinum” (€13,00)  of  Catrice 200 From Dusk to Dawn. (€2,49)

Chanel Particulière 505   €21,50

Laatste nieuws