Alexandra loves: ? “Braun Satin Hair Iontec Brush”

Sommige vrouwen worden blij van een paar hoge Louboutins of de nieuwste Fendi clutchbag; ik ben al tevreden met een nieu...

Sommige vrouwen worden blij van een paar hoge Louboutins of de nieuwste Fendi clutchbag; ik ben al tevreden met een nieuwe borstel. I am so easy to please.

Braun komt nu met een borstel uit, die ervoor zorgt dat dof en statisch tot het verleden behoren. Je haar wordt weer mooi glad en krijgt onmiddellijk een stralende glans. De borstel werkt op basis van ionen (dit zijn negatief geladen moleculen die neutraliserend werken op positief geladen deeltjes; ben je er nog?). De borstel laat miljoenen geladen ionendeeltjes met een druk op de knop los, die zo in je haar terecht komen. De ionen zorgen er vervolgens voor dat vooral het beschadigde haar extra verzorging krijgt en de natuurlijke vochtbalans van het haar herstelt.

Het werkt bijna als een conditioner, je hebt veel minder kracht nodig om je haar te borstelen. Het resultaat is soepel en glanzend zijdezacht haar. Ik heb hem getest in het vliegtuig waar mijn haar totaal statisch was geworden en zelfs ging knetteren toen een knappe piloot langs liep. Inderdaad, na het kammen met de brush was die ellende meteen over en kon ik met normaal haar het vliegtuig verlaten.

De borstel werkt op twee batterijen. De Braun collectie bestaat uit de IONtec Straightener, de Curler en de Dryer. Dit zijn uitvindingen waar we blij van worden. Goodbye Bad Hair Day.

Braun Satin Hair IONtec Brush, vanaf nu te verkrijgen voor € 49,99

Laatste nieuws