slogan

De nieuwste musthave op het gebied van make-upsponsjes

Beauty lovers zullen beamen dat er eigenlijk één ding is dat niet kan ontbreken in je beauty stash. De Beauty Blender is voor menigeen nog steeds favoriet en de sponsjes zijn dan ook ideaal om je foundation en concealer mee aan te brengen. Toch is er nu een nieuwe variant van het populaire make-upsponsje.

Kipfilet

Eerder zagen we al dat meerdere beauty bloggers het siliconen kipfileetje als beauty hack hadden ontdekt. Wat je normaal gesproken in je beha stopt voor een beetje extra vulling, werd nu ineens gebruikt om je gezicht mee te blenden. Inmiddels kan je de kipfilets gewoon in je beha laten zitten, want ook beautymerken kregen door dat het werkte, wat resulteerde in de komst van de Silisponge 

Evie Blender

Maar in de wereld van beauty gaat het allemaal razendsnel en is er nu alwéér iets anders op de markt gebracht, namelijk de Evie Blender. De blender is net zoals de Silisponge gemaakt van hypoallergene siliconen, maar absorbeert je make-up niet. Hierdoor zou je de blender, volgens de beschrijving, een jaar kunnen gebruiken. Ook is het sponsje makkelijk schoon te maken en naast dat het er ook nog eens leuk uitziet, geeft het je ook die mooie glow waar we allemaal van houden.

Helaas is de Evie Blender nog niet in de winkels te koop, maar is het dankzij crowd funding-website Kickstarter hard op weg om op de markt te komen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Lees ook: Per ongeluk in slaap gevallen met make-up op? Dit moet je doen!


Bron: Buzzfeed Beeld: Instagram, Istock