slogan

88-jarige Baddie Winkle muze van Urban Decay

Baddie Winkle, wie kent haar niet? De 88-jarige hippe oma staat bekend om haar extravagante kledingstijl. Van pailletten jumpsuits tot kleurrijke bikini’s en faux fur jassen; she wears it all! En met ruim 2,6 miljoen volgers op Instagram, kun je haar een echte it-girl noemen – haar slogan ‘stealing your man since 1928’ niet te vergeten. Niet zo gek ook dat cosmeticamerk Urban Decay Baddie als een powervrouw zag die uitstraalt wat het betekent om cool te zijn. En dus besloten ze Baddie tot de muze van de maand te benoemen.

Inspiratie

Natuurlijk ging er ook een bijbehorende shoot aan vooraf, waarin Baddie speciaal van Tennessee naar Los Angeles vloog om vervolgens in geruite rokjes en gouden bomberjasjes voor de camera te verschijnen. "Ik ben 88, maar ik vind dat ik nog een goed figuur heb", aldus Baddie. "Ik hou van stijl en van felle kleuren. Ze inspireren me en ik word er gelukkig van." En dat kleurrijke en gewaagde is net waar Urban Decay naar op zoek was.

Het cosmeticamerk is overigens niet de eerste die Baddie op het oog heeft. Eerder schitterde ze al in een campagne van het kledingmerk Missguided. En als we Baddie mogen geloven, gaan we nog veel van haar zien.

Lees ook: HEMA komt met nieuwe beautyproducten


Bron: Bustle, Beeld: