Wat doen celebs om gezond en op gewicht te blijven?

Hoe komen onze sterren toch altijd aan dat perfecte figuurtje en die gezonde uitstraling? Niet vanzelf in ieder geval. Sommige sterren doen vreemde dingen om op gewicht te blijven of hun lichaam te reinigen.

Demi Moore & bloedzuigers
Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. Demi Moore lijkt het ervoor over te hebben. Tijdens een schoonheidsbehandeling heeft de actrice bloedzuigers op haar lichaam losgelaten. Demi onderging de behandeling in Oostenrijk. “Het zijn niet zomaar bloedzuigers uit het moeras. Ze zijn speciaal getraind voor medische doeleinden.”

Waarom laat Demi Moore de beestjes haar bloed opzuigen? Het zou je bloed ontgiften en dunner maken.

Cher & Wii Fit
Dacht je dat Cher haar gezondheid en lichaam te danken heeft aan een personal trainer? Nee hoor. Cher houdt haar lichaam in topconditie met de Wii Fit.


Cindy Crawford, Cher en Patty Brard – Foto’s: GettyImages

Cindy Crawford & azijn
Cindy Crawford zweert bij het nemen van een aantal slokken azijn. Twee lepels zou voldoende zijn om de honger te stillen. De dieettip van Cindy is overigens bevestigd door Zweedse en Amerikaanse onderzoekers. Azijn vermindert de hoeveelheid bloedsuiker en insuline en geeft een voldaan gevoel.

Wij kunnen ons in ieder geval wel voorstellen dat je geen honger meer hebt na het drinken van azijn!

Patty Brard & klysma’s
Misschien ken je de beelden nog? In het realityprogramma Patty’s Fort onderging Patty Brard een klysma. Omdat de behandeling werd uitgezonden op tv, kon heel Nederland ervan meegenieten. Toch heeft Patty geen spijt van haar tv-klysma. “Iedereen zou het moeten doen. Het is echt onvoorstelbaar wat er in je darmen achterblijft.”


Matthew McConaughey en Owen Wilson – Foto’s: GettyImages

Matthew McConaughey & tandpasta
Het ultieme wapen van Matthew McConaughey is de tandenborstel. Het schijnt namelijk zo te zijn dat de frisse smaak van tandpasta na een maaltijd je hersenen een signaaltje geeft dat je buik gevuld is. Het helpt je om niet door te eten, terwijl je eigenlijk al vol zit.

Owen Wilson & asperges
Asperges staan bekend als een groente die je lichaam reinigt. Asperges bevatten asparagine en dat heeft een gunstige werking op je lever- en nierfunctie. Ook passen asperges ontzettend goed in een afslankdieet. Acteur Owen Wilson mist nooit zijn dagelijkse portie asperges!