Rens Kroes: ‘Misschien ga ik wel een restaurant openen’

Rens Kroes is een bezige bij. Ze lanceerde onlangs alweer haar tweede boek, had voor enkele dagen een pop-up restaurant...

Rens Kroes is een bezige bij. Ze lanceerde onlangs alweer haar tweede boek, had voor enkele dagen een pop-up restaurant en nam kookvideo’s op voor haar kookprogramma op Makers Channel. Ook pendelt ze tussen Amsterdam, Friesland en New York. Heeft de blonde schone nog wel tijd voor datgene waar het ooit allemaal mee begon?

Voedingscoach

“Mensen vragen me vaak of ik nog wel tijd heb voor mijn werk als voedingscoach. Ik geloof nog steeds in mijn praktijk en het is de basis van mijn werk. Het lukt me niet meer om het alleen te doen, dus heb ik een diëtist en een assistent in dienst die me helpen, maar consulten doe ik nog steeds. Ik doe veel verschillende dingen en helaas zitten er maar weinig uren in een dag, dus ik moet keuzes maken.”

“Een paar dagen een pop-up restaurant openen leek me fantastisch. En dat is gelukt, binnen een uur zaten we volgeboekt. Ik ga het nog een paar keer proberen en als het een succes blijft, wil ik misschien wel een permanent restaurant openen. Een eigen kookprogramma is ook een droom.”

Creatief bezig zijn

“Ik heb er nu voor gekozen om een tijdje creatief te zijn en veel in de keuken te staan, maar ik geniet erg van de verschillende dingen: de ene keer doe ik consulten, dan sta ik in de keuken, maak foto’s van recepten, ik werk voor Albert Heijn België en voor Nike. Er zijn verschillende aspecten waardoor ik me gelukkig voel en het zijn allemaal healthy dingen. Tijd is soms lastig, maar het komt altijd goed. Wat je gelukkig maakt moet je doen en je moet er de tijd voor vrijmaken en dat doe ik.”

Benieuwd naar het gehele interview? Koop dan de nieuwste Grazia die vanaf vandaag in de winkels ligt!

Beeld: Instagram

Laatste nieuws