Na zeven jaar is het sprookje tussen model Heidi Klum en zanger Seal ten einde.

Supermodel Heidi Klum en zanger Seal Samuel waren de real life versie van Beauty and the Beast. Door Heidi en Seal kregen de romantici onder ons het idee dat eeuwige liefde echt nog bestond. Tijdens interviews spraken de twee altijd liefdevol over elkaar en om elkaar de liefde te bewijzen, gaven ze elkaar elk jaar opnieuw het ja-woord. Om jaloers van te worden!

Daarom hoopten we dat de scheiding een gerucht was, maar helaas is het een feit. Begin deze week kondigden Heidi en Seal aan dat ze uit elkaar gaan. Volgens verschillende bronnen zouden Heidi en Seal de laatste tijd veel ruzie hebben gehad.

Adopteren
Vreemd is dat het stel twee maanden geleden nog plannen had om een kind te adopteren. Ze raakten geïnspireerd door vriendin Sandra Bullock, die vorig jaar een zoontje adopteerde. “Sandra heeft het kindje een kans gegeven, maar hij weet dat nog niet. Dat is geweldig. We hebben ook over adoptie gesproken. Ik heb nog geen idee uit welk land we willen adopteren, maar ik denk dat het er ooit van komt”, zo liet Seal weten.

Niet meer samen?
Maar niet lang hierna ontstonden de geruchten dat Heidi en Seal relatieproblemen zouden hebben. Tijdens de uitreiking van de Golden Globes zou Heidi voor het eerst zonder haar man op de rode loper zijn verschenen. Ook Twitterde ze de laatste weken niet meer met haar man, wat de twee daarvoor regelmatig deden. Toen TMZ vorige week aan Heidi vroeg wat de sleutel tot een succesvol huwelijk is, beantwoordde zij de vraag niet.


Woedeaanvallen
Zaterdag 21 januari liet Heidi weten genoeg te hebben van haar man. Zijn driftbuien zouden daar onder andere de oorzaak van zijn. Seal schijnt regelmatig in woede uit te barsten en niet alleen Heidi, maar ook hun kinderen zouden er last van hebben. De drukke carrières van de twee zouden ook een rol spelen bij de scheiding.

Heidi en Seal hebben het afgelopen weekend nog geprobeerd om hun huwelijk te redden, maar de problemen bleken te groot. “We hebben het diepste respect voor elkaar en we houden nog steeds zielsveel van elkaar, maar we zijn uiteen gegroeid”, vertelde Seal aan People Magazine.

Verzoening?
Toch kan de zanger zijn trouwring nog steeds niet afdoen. Toen Seal tijdens een interview met Pierce Morgan op CNN de vraag kreeg waarom hij deze nog steeds droeg, vertelde hij: “Dat we hebben besloten om uit elkaar te gaan, wil niet automatisch zeggen dat je je ring afdoet en dat je geen verbondenheid meer met die persoon voelt.”

Sterker nog, Seals liefde voor Heidi is nog niks veranderd! Hij sluit niet uit dat Heidi en hij ooit nog samen komen. Al twijfelt hij wel: “Als het allemaal zo makkelijk zou zijn, als er geen problemen waren, dan zouden we nog samen zijn.”